Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΟ Γ. Τεκάκης αναλαμβάνει International Business Development Manager στην Altair Travel
Τουριστικά γραφεία

Ο Γ. Τεκάκης αναλαμβάνει International Business Development Manager στην Altair Travel

Ο κ. Γ. Τεκάκης, ο οποίος έχει εργασθεί στο παρελθόν ως Sales Executive για την Ελλάδα και Κύπρο στην Air Berlin, θα αναλάβει για λογαριασμό της Altair Travel την επικοινωνία και διαχείριση όλων των διαπραγματεύσεων με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες.

Η εταιρεία Altair Travel, ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη με εμπορικές ονομασίες Petas.gr και Tripair.com αντίστοιχα, ανακοινώνει την ενσωμάτωση στο ανθρώπινο δυναμικό της, του κ. Γιώργου Τεκάκη ως International Business Development Manager.

Ο κ. Τεκάκης, ο οποίος έχει εργασθεί στο παρελθόν ως Sales Executive για την Ελλάδα και Κύπρο στην Air Berlin, θα αναλάβει για λογαριασμό της Altair Travel την επικοινωνία και διαχείριση όλων των διαπραγματεύσεων με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Εκτιμάται ότι η πρότερη εμπειρία του κ. Τεκάκη ως Senior Sales Executive στη Gulf Air και ως Passenger Sales Executive στην Austrian Airlines θα ενισχύσει τις επωφελείς εμπορικές συμφωνίες μεταξύ Altair Travel και αεροπορικών εταιρειών.

“Η επιτυχία της πρόσφατης επέκτασης των εμπορικών δραστηριοτήτων της Altair Travel σε 48 χώρες της Ευρώπης, Ασίας και Λατινικής Αμερικής προϋποθέτει την αγαστή συνεργασία μας με τους αερομεταφορείς σε παγκόσμιο επίπεδο και είμαι βέβαιος πως ο Γιώργος Τεκάκης θα συμβάλλει αποφασιστικά στην κατεύθυνση αυτή», σημειώνει ο κ. Νίκος Περούλης, διευθύνων σύμβουλος της Altair Travel.

Ο κ. Γιώργος Τεκάκης κατέχει από το Hellenic American University το “PMBA Major in Aviation and Airports”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024