Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΝέα ξενοδοχεία Sunwing Resorts και Sunprime σε Ρόδο και Κύπρο το καλοκαίρι του 2017
TOs

Νέα ξενοδοχεία Sunwing Resorts και Sunprime σε Ρόδο και Κύπρο το καλοκαίρι του 2017

Οι νέες ξενοδοχειακές μονάδες Sunwings Resorts για τους Βρετανούς τουρίστες είναι τα Sunwings σε Μαγιόρκα, Κύπρο, Γκραν Κανάρια, Ρόδο και Τουρκία, ενώ τα νέα ξενοδοχεία Sunprime από το επόμενο καλοκαίρι είναι τα Sunprimes σε Κύπρο, Ρόδο και Τουρκία.

Μετά από αύξηση της ζήτησης για διακοπές στην Ιταλία φέτος το καλοκαίρι, η Thomas Cook εγκαινιάζει το πρώτο της ξενοδοχείο στη γειτονική χώρα, στο νησί της Σικελίας. Το 100 δωματίων SENTIDO Acacia Marina βρίσκεται στο πρώην ψαρονήσι Marina di Ragusa στη νότια Σικελίας, προσφέρει παραδοσιακή μεσογειακή και σικελική κουζίνα, σπα, μοντέρνα διαμονή και ιδιωτική παραλία.

Επίσης, τα σχέδια της εταιρείας για το επόμενο καλοκαίρι περιλαμβάνουν το 233 δωματίων ξενοδοχείο SENTIDO Bluesun Berulia στο μικρό παραλιακό θέρετρο Brela στην Κροατία.

Εκτός από τα καινούργια ξενοδοχεία, η Thomas Cook θα παρουσιάσει μερικά από τα ήδη υπάρχοντα ξενοδοχεία της γιαπρώτη φορά στους τουρίστες από το Ην. Βασίλειο. Εκτός από το SENTIDO Kaktus στο κροατικό νησί Brac, οι τουριστικοί πράκτορες θα πωλούν πέντε από τα ξενοδοχεία της αλυσίδας Sunwing Family Resorts και τέσσερα από τα μόνο για ενηλίκους Sunprime Hotels στους Βρετανούς πελάτες.

Τα Sunwing Resorts, σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα ανέσεων στους πελάτες τους για όλη την οικογένεια. Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση με πολλές πισίνες, προγράμματα δραστηριοτήτων και ψυχαγωγίας, ειδικά σχεδιασμένους μπουφέδες, εύκολη πρόσβαση στην παραλία και διάφορες παιδικές μασκότ. Οι νέες μονάδες για τους Βρετανούς τουρίστες είναι τα Sunwings σε Μαγιόρκα, Κύπρο, Γκραν Κανάρια, Ρόδο και Τουρκία.

Προσαρμοσμένα για τους ενήλικες που ταξιδεύουν χωρίς παιδιά, τα ξενοδοχεία Sunprime προσφέρουν στους επισκέπτες τους ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια, μεγάλες πισίνες, γυμναστήριο, εγκαταστάσεις σπα, εστιατόρια και ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που ταιριάζει τόσο σε εκείνους που ψάχνουν για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα όσο και σε εκείνους που θέλουν να είναι πιο δραστήριοι. Τα νέα ξενοδοχεία για τους Βρετανούς από το επόμενο καλοκαίρι είναι τα Sunprimes σε Κύπρο, Ρόδο και Τουρκία.

Επιπλέον, η Thomas Cook αποκαλύπτει ότι θα ανοίξει και ένα τρίτο ξενοδοχείο Casa Cook στη Μαγιόρκα το καλοκαίρι του 2018, καθώς και ένα Sunwing και ένα Sunprime Resort (το ένα δίπλα στο άλλο) στο Πράσινο Ακρωτήριο, στο νησί Sal, τη σεζόν 2017-18. Η ανακοίνωση αυτή ακολουθεί την τελευταία, που έκανε λόγο για το δεύτερο ξενοδοχείο Casa Cook στην Κω, που θα λειτουργήσει τον Ιούλιο του 2017.

Οι πελάτες που κάνουν διακοπές σε ένα από τα ξενοδοχεία της Thomas Cook θα έχουν πρόσβαση σε μοναδικά “πακέτα φροντίδας” της εταιρείας, που περιλαμβάνουν 24ωρη Υπόσχεση Ικανοποίησης Πελατών (με δέσμευση επίλυσης οποιουδήποτε προβλήματος μπορεί να έχει ο πελάτης εντός 24 ωρών), καθώς και το πρόγραμμα”Connected Service”, το οποίο εξασφαλίζει στους επισκέπτες επικοινωνία με έναν αντιπρόσωπο της Thomas Cook οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024