Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ στην Αθήνα
Συνέδρια

Το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ στην Αθήνα

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και της Ελλάδας αντίστοιχα, προκειμένου να δημιουργηθούν, αλλά και ενδυναμωθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στις δύο χώρες.

Με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας, θα διοργανωθεί στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA), με τη συμμετοχή πλέον των 350 επαγγελματιών.  Tο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 22-24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση του ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και της Ελλάδας αντίστοιχα, προκειμένου να δημιουργηθούν αλλά και ενδυναμωθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στις δύο χώρες.

Πέραν των απευθείας συναντήσεων, θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις προορισμών της Ελλάδας ενώ θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου Έκθεση Τουριστικής Προβολής Περιφερειών, Δήμων και Τουριστικών Επιχειρήσεων στην οποία θα έχουν άμεση και συνεχή πρόσβαση όλοι οι σύνεδροι.

Το συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των φορέων του τουρισμού του Ισραήλ και της Ελλάδας.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού συμμετέχει και στηρίζει το συνέδριο, αναγνωρίζοντας τη σημασία του. Εντάσσεται δε, στο στρατηγικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών των μελών του και την ανάπτυξη και προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024