Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις για τη Grecotel στο Digital Marketing και τα Social Media
Ξενοδοχία

Κορυφαίες ευρωπαϊκές διακρίσεις για τη Grecotel στο Digital Marketing και τα Social Media

Η διαδικτυακή καμπάνια της Grecotel 'Create Dreams' απέσπασε το βραβείο κοινού και το χάλκινο βραβείο της επιτροπής στα ευρωπαϊκά Lovie Awards, ενώ συμπεριλήφθηκε στη βραχεία λίστα (shortlisted) στην κατηγορία Mobile: Lifestyle.

Σημαντικές διακρίσεις τόσο σε ελληνικό όσο και σε ευρωπαϊκό έδαφος απέσπασε ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη – Grecotel σε κορυφαίες διοργανώσεις διεθνούς επιπέδου για την πρωτοπόρα διεθνούς εμβέλειας ψηφιακή καμπάνια του και για τις καινοτόμες, σύγχρονες, δημιουργικές και αποτελεσματικές ενέργειες που εφάρμοσε στα Social Media.

Ειδικότερα στα Lovie Awards, το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό στον τομέα του Digital Marketing και έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς παγκοσμίως, η διαδικτυακή καμπάνια της Grecotel “Create Dreams”, που σχεδιάστηκε από την εταιρεία Interweave, απέσπασε το βραβείο κοινού και το χάλκινο βραβείο της επιτροπής, ενώ συμπεριλήφθηκε στην βραχεία λίστα (shortlisted) στην κατηγορία Mobile: Lifestyle.

Επίσης στα φετινά Social Media Awards 2016 που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, η Grecotel μέσω της εταιρίας Interweave -με την οποία συνεργάζεται στον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγική της εταιρείας στα Ψηφιακά Μέσα- απέσπασε το πλατινένιο βραβείο για “την πιο αποτελεσματική χρήση των Social Media”. Ο Όμιλος βραβεύτηκε επίσης με χρυσό βραβείο για την “πιο αποτελεσματική χρήση των Social Media στον κλάδο του τουρισμού” και με το κορυφαίο βραβείο για την “αποτελεσματικότερη χρήση του LinkedIn”.

Σημειώνεται ότι και στις δύο διοργανώσεις οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από διεθνείς επιτροπές, απαρτιζόμενες από καταξιωμένες προσωπικότητες του χώρου της ψηφιακής επικοινωνίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, του design και της διαφήμισης και της επικοινωνίας.

Ο Όμιλος συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοπόρες ενέργειες δίνοντας έμφαση στα νέα σύγχρονα μέσα, σχεδιάζοντας digital-first ενέργειες επικοινωνίας σε διεθνή εμβέλεια και εφαρμόζοντας διαρκή επιμόρφωση του προσωπικού των ξενοδοχείων στην ψηφιακή επικοινωνία και δράση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024