Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔύο νέα ξενοδοχεία στα Χάνια Πηλίου από τη Spyrou Philoxenia
Ξενοδοχεία

Δύο νέα ξενοδοχεία στα Χάνια Πηλίου από τη Spyrou Philoxenia

Η Spyrou Philoxenia επεκτείνει το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο με την προσθήκη δύο ακόμη καταλυμάτων στο Πήλιο, τα Chania Palace 4* και Chania Hotel 3*.

Η Spyrou Philoxenia επεκτείνει το επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων της με την προσθήκη των Chania Palace και Chania Hotel, τα οποία βρίσκονται στα Χάνια Πηλίου, στο νομό Μαγνησίας. Και τα δύο ξενοδοχεία λειτουργούν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και έγιναν μέλη της Spyrou Philoxenia μετά την πρόσφατη προσθήκη του Kaimak Inn, που βρίσκεται στο Καϊμακτσαλάν, στην Κεντρική Μακεδονία.

“Όλα τα ξενοδοχεία – μέλη της Spyrou Philoxenia προβάλλονται και προωθούνται στο World Travel Market 2016 στο Λονδίνο, αλλά και σε σειρά άλλων διεθνών εκθέσεων” δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, General Director των Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia που συμμετέχει στην έκθεση μαζί με τον υπεύθυνο Marketing του Ομίλου κ. Γιάννη Γρηγόρα.

“Το εγχείρημά μας στα Χάνια Πηλίου φανερώνει την αφοσίωσή μας στην ανάμειξη της Ελλάδας ως ενός προορισμού διακοπών που μπορεί να καλύψει όλες τις περιόδους του χρόνου”, δήλωσε ο κ. Δημήτριος Σχιστοχείλης, Project Manager της εταιρείας Spyrou Philoxenia. “Ξεφεύγοντας από το δίπτυχο ‘Ήλιος και Θάλασσα’, τα Χάνια πραγματικά έχουν κάτι μοναδικό να προσφέρουν στους επισκέπτες καθ’όλη τη διάρκεια του έτους”. “Η τοποθεσία τους είναι επίσης ευνοϊκή, καθώς είναι εύκολα προσβάσιμα τόσο από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όσο και από την υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα”, συμπλήρωσε.

Χτισμένο στη βουνοπλαγιά, σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, και προσφέροντας μια εντυπωσιακή θέα στον Παγασητικό Κόλπο, το Chania Hotel φιλοξενεί επισκέπτες από το 1992. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 28 δωμάτια, μερικά από τα οποία διαθέτουν τζάκι, και επίσης την παραδοσιακή ταβέρνα “Το στέκι του Ζαφείρη” που έχει γίνει πλέον βασικό στοιχείο της περιοχής. Σχεδιασμένο με αρμονική ισορροπία μεταξύ παραδοσιακού και σύγχρονου, το Chania Palace αποτελεί την νέα προσθήκη στην περιοχή και αναδεικνύει τις πιο σύγχρονες ανέσεις. Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται σε απόσταση περίπου 3 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου, ενώ απέχουν 9 χλμ. από την Πορταριά, 11 χλμ. από την Μακρυνίτσα και 22 χλμ. από το Βόλο.

Λειτουργώντας σήμερα 7 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, η Spyrou Philoxenia διευρύνει τη σύνθεσή της με νέες συνεργασίες που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024