Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΣυνέδρια ΤουρισμούΣτην τελική ευθεία το Digi.travel EMEA Conference& Expo 2016
Συνέδρια

Στην τελική ευθεία το Digi.travel EMEA Conference& Expo 2016

Στις 22-23 Νοεμβρίου το ετήσιο ραντεβού με τις τεχνολογικές τάσεις που αλλάζουν το τοπίο στον τουρισμό και τη φιλοξενία. Η κορυφαία συνεδριακή εκδήλωση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του τουριστικού κλάδου γίνεται για 4η συνεχή χρονιά και αποτελεί την 'ευρωπαϊκή' έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel.

Η καλύτερη αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών από τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας είναι ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο θα κινηθεί και το φετινό συνέδριο Digi.travel EMEA Conference & Expo 2016, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο “Λεωνίδας Ζέρβας” του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου 48, Αθήνα).

Η κορυφαία συνεδριακή εκδήλωση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του τουριστικού κλάδου πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά και αποτελεί την “ευρωπαϊκή” έκδοση της σειράς συνεδρίων Digi.Travel, διοργανωτής των οποίων είναι η Travel Media Applications.

Οι ομιλίες και τα πάνελ συζήτησης καλύπτουν ένα αρκετά ευρύ φάσμα θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία. Μεταξύ των θεμάτων που θα αναλυθούν είναι η ψηφιακή στρατηγική της Ελλάδας για τον τουρισμό, οι αλλαγές στον τρόπο που θα ταξιδεύουμε την επόμενη δεκαετία, η αξιοποίηση των δεδομένων που έχουν πλέον στη διάθεση τους οι επιχειρήσεις του κλάδου προκειμένου να προσφέρουν διαφοροποιημένα και προσωποποιημένα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες τους, οι αλλαγές στον τρόπο πληρωμής, ο νέος ρόλος των τουριστικών πρακτορείων, η κατανόηση των αναγκών του σύγχρονου ταξιδιώτη, η πραγματοποίηση ερευνών ικανοποίησης των πελατών κ.ά.

Στους ομιλητές περιλαμβάνονται κορυφαία ονόματα από τον ακαδημαϊκό χώρο αλλά και από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αξιοποίησης των ψηφιακών τεχνολογιών για τον τουρισμό, τα ταξίδια και τη φιλοξενία. Η λίστα των ομιλητών περιλαμβάνει στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως είναι η Anna Rufo (TripAdvisor), ο Δημήτρης Κόσσυφας (Google), ο Thomas Magnuson (Magnuson Hotels), ο Henri Roelings (HospitalityΝet), η Eleonora Francioni (Sojern), o Murat Ozkok (Skyscanner), o Tomasz Janczak (Plateno Group), ο Philipp Stelzer (HQPlus), η Marie-Christin Vollmer (TrustYou) και ο Edouard Le Lesle (Amadeus). Ακόμη, κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου θα παρέμβουν υψηλόβαθμα στελέχη από κολοσσούς του κλάδου των ψηφιακών τεχνολογιών όπως είναι η Google, η ΙΒΜ και η Microsoft.

Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (ΞΕΕ), της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ), του Συνδέσμου Κυπριακών Ταξιδιωτικών Γραφείων (ACTA) και του Συνδέσμου Ξενοδόχων Κύπρου (CHA).

Platinum χορηγός είναι η Amadeus, χρυσός χορηγός η HQPlus και ασημένοι χορηγοί οι Flexibook, WebOlution, Digital Ecosystems, Zootle, Think Digital και TravelPort.


Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024