Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςCITM: Έντονο το ενδιαφέρον για επανάληψη των πτήσεων charter για Μύκονο – Σαντορίνη και το 2017
Εκθέσεις

CITM: Έντονο το ενδιαφέρον για επανάληψη των πτήσεων charter για Μύκονο – Σαντορίνη και το 2017

Οι Κινέζοι συνήθως αναζητούν φθηνότερο τουριστικό πακέτο και προορισμούς που προσφέρονται για ψώνια – καθώς και λόγω του ισχυρού συγκεντρωτισμού στην αγορά του εξερχόμενου κινέζικου τουρισμού.

Η παρουσία της ΓΕΠΟΕΤ στην έκθεση China International Travel Mart (CITM) στη Σαγκάη μεταξύ 11 και 13 Νοεμβρίου με δικό της χώρο στο περίπτερο του ΕΟΤ και κινεζόφωνο προσωπικό ενίσχυσε την ελληνική παρουσία.

Φέτος υπήρξε μεγαλύτερη συμμετοχή Ελλήνων εκθετών, το ενδιαφέρον από Κινέζους Tour Operator και τουριστικά γραφεία ήταν εντονότερο με μεγάλη προσέλευση κόσμου, ισχυρή ελληνική παρουσία και εκτός ελληνικού περιπτέρου με πρωτότυπες προσεγγίσεις της τουριστικής αγοράς.

Η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ένας προορισμός πολύ αγαπητός για τους Κινέζους τουρίστες, συνώνυμος με τον ρομαντισμό. Ωστόσο θεωρείται ακριβός, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αγορά – οι Κινέζοι συνήθως αναζητούν φθηνότερο τουριστικό πακέτο και προορισμούς που προσφέρονται για ψώνια – καθώς και λόγω του ισχυρού συγκεντρωτισμού στην αγορά του εξερχόμενου κινεζικού τουρισμού.

Οι προβλέψεις αφίξεων για το 2017 είναι ευοίωνες, με έντονο το ενδιαφέρον για επανάληψη των πτήσεων charter και, φυσικά, για τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Η πρόκληση θα είναι, όπως και, φέτος το θέμα της διαθεσιμότητας στα νησιά αυτά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024