Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Four Seasons Private Island Maldives, πρώτο αποκλειστικής χρήσης της UNESCO καταφύγιο στον κόσμο
Ξενοδοχεία

Το Four Seasons Private Island Maldives, πρώτο αποκλειστικής χρήσης της UNESCO καταφύγιο στον κόσμο

Το Four Seasons Private Island Maldives στο Voavah ξεκινά τη λειτουργία του την 1η Δεκεμβρίου 2016.

Το Four Seasons Private Island Maldives στο Voavah (ατόλη Baa) στις Μαλδίβες θα είναι το πρώτο αποκλειστικής χρήσης της UNESCO θέρετρο-καταφύγιο στον κόσμο και ξεκινά τη λειτουργία του την 1η Δεκεμβρίου.

Αυτή η απομονωμένη, πέντε στρεμμάτων, όαση θα φιλοξενεί μέχρι 22 άτομα και θα διαθέτει κέντρο καταδύσεων, σπα και ένα 18,9μ. γιοτ για αποκλειστική χρήση. Το πολυτελές γιοτ Voavah Summer, θα πηγαίνει τους επισκέπτες εκδρομές για ψαροντούφεκο με σαλάχια και για καταδύσεις με φαλαινοκαρχαρίες, καθώς και επισκέψεις στα τριγύρω τοπικά νησιά, καθώς και σε άλλα γειτονικά θέρετρα Four Seasons. Το  Beach House θα προσφέρει στους επισκέπτες  υπαίθριο καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, πισίνα, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και lounge σε σοφίτα, ενώ επτά υπνοδωμάτια θα εκτείνονται σε τρεις ξεχωριστές περιοχές: στην παραλία, τη λιμνοθάλασσα ή σε πανοραμικές σουίτες.

Ο όμιλος Four Seasons δημιούργησε το θέρετρο στο Voavah σε στενή συνεργασία με τις τοπικές περιβαλλοντικές αρχές, για να εξασφαλιστεί η ορθή διατήρηση της ισορροπίας ανάμεσα στον άνθρωπο, τη φύση και τον πολιτισμό, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις του προσδιορισμού “Atoll’s UNESCO Biospherel”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024