Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΕπέκταση συνεργασίας του Cretan Holidays με τη NetSemantics
Τεχνολογία

Επέκταση συνεργασίας του Cretan Holidays με τη NetSemantics

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού, η οποία αποτελείται από λογισμικό διαχείρισης ERP – CRM και Online πωλήσεων και διανομής μέσω Booking Engines, XML APIs και Mobile apps.

Η Cretan Holidays Destination Management, μέλος των εταιρειών της Κ. Μπαντουβάς ΑΕ, και μία εκ των πρωτοπόρων  εταιρειών εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, που δραστηριοποιείται από το 1972 στον χώρο, θέλοντας να πετύχει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της, αλλά και την ενίσχυση των on-line πωλήσεων της σε πολλά και διαφορετικά κανάλια, επέλεξε να συνεργαστεί με την ενιαία τουριστική πλατφόρμα της Netsemantics.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κώστας Μαρκάκης, γενικός διευθυντής του Cretan Holidays, “τo Cretan Holidays, ξεκίνησε την συνεργασία με την Netsemantics το 2009 εγκαθιστώντας το nsTravel ERP, σε μια προσπάθεια για αποτελεσματικότερη οργάνωση της καθημερινής διαχείρισης. Με την συγκεκριμένη πλατφόρμα εξασφαλίσαμε τις απαραίτητες αυτοματοποιήσεις: στην μαζική εισαγωγή κρατήσεων από τους tour operators και διαχείριση αυτών, διαχείριση συμβολαίων, διαχείριση μεταφορικού έργου, διαχείριση τοπικών εκδρομών έως και τη λογιστική διαχείριση. Το nsTravel ERP στήριξε επιτυχώς όλα αυτά τα χρόνια την επεκτατική πορεία της εταιρείας μας με την δημιουργία υποκαταστημάτων σε πολλούς προορισμούς της Ελλάδας. Τα τελευταία δύο χρόνια επεκτείναμε την συνεργασία με την Netsemantics εγκαθιστώντας το σύστημα ηλεκτρονικής διανομής nsHub στοχεύοντας στην εξασφάλιση:

1. On-line σύνδεσης με ηλεκτρονικά κανάλια διανομής για πώληση προϊόντων μέσω XML API ή PUSH Services.
2. On-line πώληση προϊόντων σε B2B συνεργάτες μέσω μηχανών κρατήσεων.
3. Πώληση  τοπικών εκδρομών από τους reps  μέσω mobile εφαρμογών.

H ευελιξία και η τεχνολογική πρωτοπορία της πλατφόρμας της Netsemantics συνδυαζόμενη με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης που μας παρέχει, καθιστούν την Netsemantic αρωγό για τις μελλοντικές μας κινήσεις”.

Αναφερόμενος στη συνεργασία με την Cretan Holidays ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της NetSemantics, κ. Κώστας Πανόπουλος ανέφερε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η ενιαία πλατφόρμα μας στηρίζει με επιτυχία τα επιχειρηματικά πλάνα του Cretan Holidays τόσο στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση του εισερχόμενου τουρισμού όσο και στην online διανομή του τουριστικού προϊόντος. Βασικό στόχο της εταιρείας μας αποτελεί η διαρκής εξέλιξη της πλατφόρμας μας τόσο σε επίπεδο αυτοματισμών στο operation όσο και σε ενσωμάτωση καινοτόμων μεθόδων στην διανομή του τουριστικού προϊόντος”.

Η NetSemantics έχει δημιουργήσει, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα λογισμικού για τη βιομηχανία του τουρισμού, η οποία αποτελείται από λογισμικό ERP και CRM, όσον αφορά στη λειτουργία των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των tour operator (nsTravel), ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsHub) για τη συγκέντρωση διαθεσιμοτήτων και τιμών για τα τουριστικά προϊόντα σε ένα κεντρικό κόμβο και τη διανομή τους σε ηλεκτρονικά κανάλια, ένα εξειδικευμένο προϊόν (nsTIS) για την οργάνωση του front office για ηλεκτρονικές κρατήσεις (booking engines) και την πώληση εκδρομών και άλλων υπηρεσιών από κινητές συσκευές (mobile app).

Σημειώνεται ότι το Cretan Holidays διακινεί περίπου 400.000 ταξιδιώτες το χρόνο κατά κύριο λόγο στην Κρήτη, καθώς επίσης και στους προορισμούς Ρόδο, Κω, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Σάμο, Θάσο και Καλαμάτα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα γραφεία εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα με δραστηριοποίηση μεταξύ άλλων στη γερμανική, ολλανδική, βελγική και γαλλική αγορά. Διαθέτει πλούσιο inventory συμβολαίων διαθεσιμότητας σε εκατοντάδες ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, και παράλληλα εξυπηρετεί το απαραίτητο μεταφορικό έργο αφίξεων, αναχωρήσεων και εκδρομών κυρίως με ιδιόκτητα λεωφορεία. Επίσης οργανώνει πληθώρα εκδρομών στους προορισμούς που δραστηριοποιείται.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024