Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔεύτερη συνεχή χρονιά με πιστοποίηση 'We Do Local' για το CHC Athina Palace Resort & Spa και Sea Side Resort & Spa
Ξενοδοχεία

Δεύτερη συνεχή χρονιά με πιστοποίηση 'We Do Local' για το CHC Athina Palace Resort & Spa και Sea Side Resort & Spa

Και οι δυο μονάδες συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία κατά τη διαδικασία του αυστηρού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους του φορέα (860/100 για το Sea Side Resort & Spa και 785/1000 για το CHC Athina Palace Resort & Spa).

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα ξενοδοχεία CHC Athina Palace Resort & Spa που βρίσκεται στο Μαδέ και το Sea Side Resort & Spa που βρίσκεται στην Αγία Πελαγία Κρήτης πιστοποιήθηκαν από τον επίσημο φορέα Cosmocert, με την πιστοποίηση του προτύπου “We Do Local“.

Και οι δυο μονάδες συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία κατά τη διαδικασία του αυστηρού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε από εκπροσώπους του φορέα (860/100 για το Sea Side Resort & Spa και 785/1000 για το CHC Athina Palace Resort & Spa) “αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και το εξαιρετικό σύνολο των ενεργειών που εφαρμόζουν για την στήριξη και προβολή του τόπου μας, την ανάδειξη της ιδιαίτερης ελληνικής φιλοξενίας, την προώθηση του τοπικού πολιτισμού και της γαστρονομίας, την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή τους στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη”.


Sea Side Resort & Spa.

Ο γενικός διευθυντής και ιδρυτής της Chnaris Hotel Management, Development & Consulting SA κ. Ζαχαρίας Α. Χνάρης, σε δηλώσεις του τόνισε: “Κάθε διάκριση, δεν μπορεί παρά να μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση. Όταν μάλιστα αυτή η διάκριση, έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλουμε για να υποστήριξη του τόπου μας, τότε η ικανοποίηση μεγιστοποιείται. Ιδιαίτερα σημαντικό όμως είναι και το γεγονός, ότι στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον της τουριστικής βιομηχανίας στο οποίο ζούμε και εργαζόμαστε, αυτή η πιστοποίηση μπορεί να μας δώσει επιπλέον προστιθέμενη αξία και να μας οδηγήσει σε ακόμα θετικότερα αποτελέσματα. Και μάλιστα σε αποτελέσματα, τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στην τοπική μας οικονομία! Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου στις δυο αυτές πολυτελής μονάδες για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν και ιδιαίτερα την κα Ιωάννα Μιχοπούλου, Executive Operations Manager και τον κ. Γεώργιο Δρακάκη, Operetions Manager για την άψογη συνεργασία μας”.

Το “We do local” είναι ένα εγχείρημα το οποίο δημιουργήθηκε από την Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ με δεκατέσσερις επιχειρηματίες της τουριστικής βιομηχανίας όλης της Κρήτης και σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποιήσεων Cosmocert AE και την Local Food Experts sce στόχο έχουν στην επανατοποθέτηση του εθνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάδειξη της ιδιαίτερης τοπικής φιλοξενίας και την στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση τη φιλοσοφία του “We do local”, πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους. Με αυτό τον τρόπο επιβραβεύονται, προωθούνται για τις υπηρεσίες τους μέσω του ενιαίου σήματος το “We do local”, λαμβάνοντας έτσι στα χέρια τους ένα επιπλέον μετρήσιμο εργαλείο προώθησης.

Στη φωτογραφία, το CHC Athina Palace Resort & Spa.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024