Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΑναβάθμιση υπηρεσιών και εγκαταστάσεων για το ξενοδοχείο Sergios στη Χερσόνησο
Ξενοδοχεία

Αναβάθμιση υπηρεσιών και εγκαταστάσεων για το ξενοδοχείο Sergios στη Χερσόνησο

Δωρεάν πρόσβαση σε WiFi θα διατίθεται σε όλες τις περιοχές και τα δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ οι παροχές All Inclusive θα αναβαθμιστούν όσον αφορά στην ποιότητα και την ποικιλία.

Το ξενοδοχείο 3 αστέρων Sergios, αποκτήθηκε από την ξενοδοχειακή εταιρεία Γιαννουλάκης Γ&Α. ΑΕ και υλοποιεί ήδη  έναν εκτενή εκσυγχρονισμό στις εγκαταστάσεις του.

Το Sergios είναι ένα all inclusive ξενοδοχείο, το οποίο πρωτολειτούργησε το 1982 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2009. Διαθέτει 97 δωμάτια, μία εξωτερική πισίνα, μία βεράντα, ένα εστιατόριο κι ένα μπαρ. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 180, πολύ κοντά στην παραλία και δίπλα στο κέντρο της Χερσονήσου.

Η ιδιοκτήτρια εταιρία, Γιαννουλάκης Γ.&Α. ΑΕ διαθέτει ακόμη το Asterias Village Resort στο Κουτουλουφάρι, καθώς και τα ξενοδοχεία Central Hersonisoss και Iro Hotel. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό τομέα και έχει ήδη ξεκινήσει την πραγματοποίηση των παρακάτω αναβαθμίσεων:

1. Το ξενοδοχείο Sergios μέχρι πρόσφατα απευθυνόταν μόνο σε ενήλικες. Πλέον θα είναι ένα all inclusive, φιλικό προς πελάτες όλων των ηλικιών που επισκέπτονται τη Χερσόνησο και επιθυμούν ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά στην παραλία αλλά και κοντά στα μαγαζιά. Οικογένειες με παιδιά θα είναι ευπρόσδεκτες.
2. Δωρεάν πρόσβαση σε WiFi θα διατίθεται σε όλες τις περιοχές και τα δωμάτια του ξενοδοχείου.
3. Οι παροχές All Inclusive θα αναβαθμιστούν όσον αφορά στην ποιότητα και την ποικιλία. Επιπλέον, θα προσφέρονται θεματικές βραδιές στο κεντρικό εστιατόριο.
4. Όλα τα δωμάτια θα εξοπλιστούν με τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης.
5. Όλα τα στρώματα θα αντικατασταθούν με νέα, καθώς μία από τις θεμελιώδεις αρχές της νέας διοίκησης είναι να προσφέρουν στους πελάτες  πολύ καλή ποιότητα ύπνου.
6. Νέες λειτουργικές και ποιοτικές διαδικασίες θα τεθούν σε εφαρμογή, ώστε να διαβεβαιώνεται μία ομαλή και αποδοτική λειτουργία.
7. Η διαδικτυακή παρουσία του ξενοδοχείου θα εμπλουτιστεί, με σκοπό την επίβλεψη και βελτίωση του επισκέπτη από το στάδιο κράτησης καθώς και κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

“Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο με διαρκείς προσπάθειες μπορεί ένα ξενοδοχείο να καταφέρει να διατηρήσει και να βελτιώσει την ικανοποίηση του πελάτη”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης. “Στόχος μας είναι να έχουμε μία καλά εκπαιδευμένη  ομάδα από επαγγελματίες, με όραμα και κίνητρα, ώστε να διασφαλίσουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ταυτόχρονα έχουμε ξεκινήσει ένα επενδυτικό πρόγραμμα  με σκοπό να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μας, ενώ παράλληλα αυξάνουμε την άνεση των επισκεπτών μας, προσφέροντάς τους μία ευχάριστη εμπειρία διακοπών στην Κρήτη.

Προσκαλούμε τους επισκέπτες της Χερσονήσου που θα ήθελαν να μείνουν πολύ κοντά στην καρδιά της πόλης, όντας λίγα μέτρα μακριά από την παραλία, να επιλέξουν το ξενοδοχείο Sergios. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας”.

Το 3 αστέρων ξενοδοχείο Sergios βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από το κέντρο και 150 μέτρα από την παραλία, ενώ διαθέτει 97 φωτεινά και άνετα δωμάτια, δωρεάν Wi-Fi σε όλο το ξενοδοχείο, εξωτερική πισίνα και ηλιόλουστη βεράντα. Η υποδοχή λειτουργεί καθημερινά, σε 24ωρη βάση και οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους στο κεντρικό εστιατόριο, με φρεσκομαγειρεμένες συνταγές, αλλά και δάφορα σνακς στο μοντέρνο pool-snack bar.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024