Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευση'Κουαρτέτο' καταξιωμένων επαγγελματιών παρουσιάζει την τεχνολογία του σήμερα στο ξενοδοχειακό φροντιστήριο του TravelDailyNews
Σεμινάρια

'Κουαρτέτο' καταξιωμένων επαγγελματιών παρουσιάζει την τεχνολογία του σήμερα στο ξενοδοχειακό φροντιστήριο του TravelDailyNews

Συνδυάζοντας τη θεωρία με την πράξη, το ξενοδοχειακό φροντιστήριο με θέμα «Η σωστή παρουσία του ξενοδοχείου στο internet για αύξηση direct κρατήσεων & μείωση προμηθειών» παρουσιάζει τέσσερις guest speakers που είναι επαγγελματίες στο χώρο της τεχνολογίας και γνωρίζουν άριστα την πρακτική.

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 το TravelDailyNews διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Φροντιστήριο με θέμα “Η σωστή παρουσία του ξενοδοχείου στο Internet για αύξηση direct κρατήσεων & μείωση προμηθειών”. Βασικός εισηγητής είναι ο κ. Μάριος Κουνέλης, ιδρυτής της fullybooked καθώς και πρώην ξενοδόχος αλλά και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων
 
Σκοπός του φροντιστηρίου είναι να γίνει κατανοητό:
• πώς και πού πρέπει να φροντίζουμε την παρουσία του ξενοδοχείου μας
• πώς να οδηγήσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας σε απευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο
 
Το φροντιστήριο συνδυάζει το θεωρητικό υπόβαθρο που πρέπει να έχει ο ξενοδόχος για να έχει ορθή αντίληψη της σημερινής πραγματικότητας με την πράξη και το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τα διάφορα εργαλεία που υπάρχουν για να αυξήσει την κερδοφορία του. 
 
Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, θα γίνουν αναλυτικές παρουσιάσεις από τους παρακάτω guest speakers: 
  • O Γαβριήλ Ευσταθίου, Senior Accounts Manager στην εταιρεία Zoottle θα αναλύσει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ασύρματο δίκτυο του καταλύματός μας για να αυξήσουμε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και κατ’ επέκταση τις direct κρατήσεις μας.
  • Ο Χρήστος Βαχαμίδης, Account Manager στην εταιρεία WebOlution θα παρουσιάσει τι πρέπει αλλά και τι δεν πρέπει να έχει μια σύγχρονη ιστοσελίδα ενός καταλύματος προκειμένου να έχουμε direct κρατήσεις.
  • ο Χρήστος Μπιτζής, PPC Advertising Expert στην Nelios.com θα παρουσιάσει αναλυτικά τα Google Adwords, το εργαλείο που μας δίνει η Google για να βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες την ιστοσελίδα μας.
  • Η Βίκυ Μπούρμπη, Sales Consultant στην εταιρεία Sysco SA θα παρουσιάσει το Mews Cloud MPS και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρεία να δουν πως ένα ξενοδοχειακό πρόγραμμα μπορει να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων. 
Οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων που θα παρακολουθήσουν το ξενοδοχειακό φροντιστήριο θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να δούν στην πράξη την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα για το ξενοδοχείο τους και πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. 
 
Τόπος και χρόνος διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Τόπος: AIROTEL Alexandros Hotel (Τιμολέοντος Βάσσου 8, Αθήνα 115 21)
Ημερομηνία διεξαγωγής: 25 Νοεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης: 09:00
Ώρα λήξης: 17:00

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024