Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΟι Έλληνες 'γίνονται Βορειοευρωπαίοι' στις κρατήσεις online εισιτηρίων
OTAs

Οι Έλληνες 'γίνονται Βορειοευρωπαίοι' στις κρατήσεις online εισιτηρίων

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Travelplan.gr για κρατήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων, 65% περισσότεροι Έλληνες σε σχέση με πέρυσι έκλεισαν τα εισιτήρια και ταξιδιωτικά τους πακέτα για τα Χριστούγεννα πριν τις 15 Νοεμβρίου.

Την τάση των Ελλήνων να υιοθετούν τις συνήθειες των Βορειοευρωπαίων και να κλείνουν έγκαιρα και διαδικτυακά τα εισιτήρια και ταξιδιωτικά τους πακέτα επιβεβαιώνουν τα τελευταία στοιχεία του ελληνικού ταξιδιωτικού οργανισμού, Travelplan.gr. Σύμφωνα με τα στοιχεία για κρατήσεις την περίοδο των Χριστουγέννων, 65% περισσότεροι Έλληνες σε σχέση με πέρυσι έκλεισαν τα εισιτήρια και ταξιδιωτικά τους πακέτα για τα Χριστούγεννα πριν τις 15 Νοεμβρίου, εκμεταλλευόμενοι τις προνομιακές τιμές για τις έγκαιρες κρατήσεις.

Τι δείχνουν οι κρατήσεις για τις χριστουγεννιάτικες προτιμήσεις των Ελλήνων; Τα στοιχεία των κρατήσεων μέχρι στιγμής δείχνουν ότι για το εξωτερικό οι Έλληνες επιμένουν παραδοσιακά, με τη Νέα Υόρκη, τη Βιέννη, την Πράγα, το Παρίσι και το Λονδίνο να αποτελούν τις βασικές τους προτιμήσεις ενώ για τους προορισμούς του εσωτερικού, δείχνουν να έχουν προβάδισμα παραδοσιακοί χειμερινοί προορισμοί, όπως το Καρπενήσι και η Καστοριά.

Ανταποκρινόμενο σε αυτήν την τάση, το Travelplan.gr ανακοίνωσε σειρά από online κουπόνια για διαδικτυακές κρατήσεις εισιτηρίων και πακέτων μέχρι τα Χριστούγεννα, που μπορούν μάλιστα να εκμεταλλευτούν οι καταναλωτές παραπάνω από μία φορά και για κάθε άτομο που ταξιδεύει ξεχωριστά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024