Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Σίφνου και της Σερίφου από τη διάσημη Αυστραλή blogger 'The Balloon Diary'
Προβολή προορισμού

Προβολή της Σίφνου και της Σερίφου από τη διάσημη Αυστραλή blogger 'The Balloon Diary'

Η διάσημη Αυστραλή blogger 'The Balloon Diary', η οποία σε κάθε της post αποτυπώνεται με ένα χαρακτηριστικό ροζ μπαλόνι, επισκέφθηκε την Ελλάδα, μέσω της καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμας προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, Blogtrotters.

Με motto ζωής “Xάνομαι προς τη σωστή κατεύθυνση” η blogger “The Balloon Diary” μαγεύεται από την Ελλάδα και την προβάλει μέσα από ένα συναρπαστικό βίντεο. Η διάσημη Αυστραλή blogger, η οποία σε κάθε της post αποτυπώνεται με ένα χαρακτηριστικό ροζ μπαλόνι, επισκέφθηκε την Ελλάδα, μέσω της καινοτόμου ψηφιακής πλατφόρμα προώθησης storytelling ταξιδιωτικών εμπειριών, Blogtrotters.

Η Anna Dawson, η οποία ζει πλέον μόνιμα στο Παρίσι, βρέθηκε στη Σίφνο και τη Σέριφο και γοητευμένη από την παραδοσιακή Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τη φιλοξενία των ντόπιων και το απέραντο μπλε του Αιγαίου, δημιούργησε ένα video με τίτλο “Lost in Greece”, όπου προβάλλει τα επιβλητικά τοπία και των δύο νησιών.

Παράλληλα με το video, δημοσίευσε δύο ξεχωριστά blogs posts για τη Σίφνο και τη Σέριφο, στα οποία περιγράφει τις αυθεντικές εμπειρίες που βίωσε, βασισμένες στο φετινό concept των Blogtrotters, “Greece Beyond the Senses”. Συγκεκριμένα, περιγράφει την ξενάγηση στη Χώρα της Σερίφου, όπου απόλαυσε την απέραντη θέα στα κοντινά νησιά των Κυκλάδων, την επίσκεψη σε εργαστήριο αγγειοπλαστικής στη Σίφνο, όπου είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει την παραδοσιακή τέχνη, ενώ ιδιαίτερη αναφορά κάνει στις χαρακτηριστικές Σιφνέικες συνταγές που είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει.

Το ταξίδι στη Σίφνο και τη Σέριφο διοργάνωσε και υλοποίησε η Marketing Greece, σε στρατηγική συνεργασία με την Aegean και εντάσσεται στο πλαίσιο συνεργασίας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και της Marketing Greece με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024