Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσεις1η Πανελλήνια Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος 2016
ΠΟΔΙΞ

1η Πανελλήνια Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος 2016

Την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00-16:00, πραγματοποιήθηκε Ημέρα Καριέρας μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τουριστικά επαγγέλματα και των διευθυντών ξενοδοχείων από όλη τη χωρα.

Στα πλαίσια της έκθεσης για τον εξοπλισμό και την ανακαίνιση των τουριστικών καταλυμάτων EXPO HOTEL, που έγινε στο Εκθεσιακό Κέντρο TAE KWON DO στο Π. Φάληρο στις 19-21 Νοεμβρίου, διεξήχθη και η 1η Πανελλήνια Συνέλευση της Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων Ελλάδος (ΠΟΔΙΞ).

Την επομένη της Γενικής Συνέλευσης, την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ώρα 11:00-16:00, πραγματοποιήθηκε Ημέρα Καριέρας μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για τουριστικά επαγγέλματα και των διευθυντών ξενοδοχείων από όλη τη χώρα.

Κατά την 1η Πανελλήνια Συνέλευση της ΠΟΔΙΞ συμεμτείχαν με ομιλίες οι κ.κ. Γεώργιος Πελεκανάκης, πρόεδρος της ΠΟΔΙΞ, ο οποίος έκανε και και έναν διοικητικός απολογισμό της ΠΟΔΙΞ, Δημήτρης Κούτουλας, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας (“Το ξενοδοχειακό management στην Ελλάδα”), Δημήτρης Κουµπαράκης, γενικός γραμματέας ΠΟΔΙΞ (“Rebranding of Hotels”), Γεώργιος Ματσίγκος, αντιπρόεδρος ΠΟΔΙΞ (“Η τοπική γαστρονομία ως αντίδοτο για το Αll inclusive”) και Χαράλαµπος Γαρεφαλλάκης, διευθυντής κενοδοχείου και μέλος Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων (“Νέες τάσεις στην φιλοξενία”).

Τη δεύτερη ημέρα, μετά τον χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ΠΟΔΙΞ, ακολούθησε ομιλία του κ. Κούτουλα, με θέμα “Τι λείπει από την τουριστική εκπαίδευση στην Ελλάδα” και οι Β2Β συναντήσεις φοιτητών με διευθυντές τουριστικών καταλυμάτων.

Ακόμη η ΠΟΔΙΞ διοργάνωσε ημερίδα με τίτλο “Ο ρόλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΟΔΙΞ) στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας”, στις 25 Νοεμβρίου και στα πλαίσια της Greek Tourism Expo, που διεξήχθη στο Metropolitan Expo.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024