Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΓαλλικά τουριστικά γραφεία γνωρίζουν την Αθήνα και ως χειμερινό προορισμό
Τουριστικά γραφεία

Γαλλικά τουριστικά γραφεία γνωρίζουν την Αθήνα και ως χειμερινό προορισμό

Σε ταξίδι, που διοργανώθηκε με συνεργασία του γραφείου εισερχομένου τουρισμού Yalos Tours, της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines, του γραφείου του ΕΟΤ στο Παρίσι και του Ομίλου Selectour Afat, συμετείχαν εκπρόσωποι από 11 γραφεία από διαφορετικές πόλεις της Γαλλίας.

Μετά από συνεργασία του γραφείου εισερχομένου τουρισμού Yalos Tours, της αεροπορικής εταιρείας Aegean Airlines και το γραφείο του ΕΟΤ στο Παρίσι οργανώθηκε Fam Trip, σε συνεργασία με τον Όμιλο Selectour Afat, που είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξαρτήτων ταξιδιωτικών γραφείων στη Γαλλία (1.200 περίπου) από τις 24 εως 27 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα. Σκοπός ήταν η προβολή της Αθήνας ως προορισμός διακοπών, συνεδρίων, city break και τη χειμερινή περίοδο, δείχνοντας τους ότι οι πελάτες τους μπορούν να περάσουν εξίσου καλά και πιο οικονομικά.

Στο ταξίδι συμετείχαν εκπρόσωποι από 11 γραφεία από διαφορετικές πόλεις της Γαλλίας, επισκεύθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας, την Πλάκα, το Μοναστηράκι, την Ομόνοια, την κεντρική αγορά, το Σύνταγμα, το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώστη και  χρησιμοποιήσαν το μετρό σάν Αθηναίοι πολίτες. Σκοπός μας ήταν να δούν και να περπατήσουν στην Αθήνα  ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της.

Επισκεύθηκαν επίσης αρκετά ξενοδοχεία της πόλης και απόλαυσαν τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε από τα ξενοδοχεία Athens Tiare, NJV Athens Plaza και Electra Metropolis. Δοκίμασαν επίσης την ελληνική κουζίνα στα εστιατόρια των ξενοδοχείων Royal Olympic, Pallas Athena, καθώς επίσης και σε ταβέρνες και εστιατόρια στην Πλάκα και το Γκάζι.

Παράλληλα, για να πάρουν μια ιδέα από τα νησιά που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, απόλαυσαν μονοήμερη κρουαζιέρα και έμειναν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες που τους προσφέρθηκαν από την εταιρεία Υδραϊκή ΝΕ στο πλοίο “Πλατυτέρα των Ουρανών”. Λάτρεψαν την βόλτα στα στενά της Υδρας και την επίσκεψη τους στην εκλησία του Αγ. Νεκταρίου και τον αρχαιολογικό χώρο της Αφαίας στην Αίγινα.

Το τουριστικό γραφείο Yalos Tours εξειδικεύεται στην γαλλόφωνη αγορά και έχει εξασφαλήσει συνεργασία με περισσότερα από 2500 Γαλλόφωνα γραφεία σε Γαλλία, Βέλγιο, καθώς και σε άλλες γαλλόφωνες χώρες, με στόχο μέχρι το τέλος του 2017 να φτάσει περίπου στα 3.500 γαλλόφωνα γραφεία – συνεργάτες. Με τη βοήθεια του γαλλόφωνου ιντερνετικού κόμβου του, yalostours.com, που έχει δημιουργήσει γίνεται προβολή και προώθυση ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα και πολλών τουριστικών πακέτων και υπηρεσιών a la carte, όπου τα τουριστικά γραφεία  μπορούν να προτείνουν στους πελάτες τους.

Οι εκπρόσωποι των 11 γαλλικών τουριστικών γραφείων δεσμεύτηκαν να ενημερώσουν και τα υπόλοιπα 1.189 γραφεία με μηνύματα και φωτοφραφίες που τράβηξαν κατά την επίσκεψη τους, μέσω του συστήματος Intranet που διαθέτουν στον όμιλο τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024