Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή των ελληνικών προϊόντων και της Ελλάδας στις Βρυξέλλες
Προβολή προορισμού

Προβολή των ελληνικών προϊόντων και της Ελλάδας στις Βρυξέλλες

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο ΕΟΤ και το ADN asbl, θα προβάλλουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό με πανό, φυλλάδια και πληροφορίες, προσφέροντας ένα γλυκό 'κέρασμα' στους παρευρισκόμενους, με ελληνικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, που θα συνοδεύονται από κάρτες με συνταγές.

Τουριστικές πληροφορίες για την Ελλάδα και τα ελληνικά τοπικά προϊόντα θα παρουσιάσουν για τρεις ημέρες, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα, στην πλατεία Schuman στο κέντρο των Βρυξελλών, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμός (ΕΟΤ) και ο μη κερδοσκοπικός και εθελοντικός οργανισμός A Discovering Network asbl (ADN asbl).

Σήμερα, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και τοπικής προέλευσης, όπως λάδι από την Πελοπόννησο, μέλι Ολύμπου, βότανα και αρωματικά, ξηροί καρποί (αμύγδαλα από τις Σέρρες και την Καβάλα, φυστίκια Αιγίνης, καρύδια) και εξαιρετικό κρασί από τον οινοπαραγωγό Κεχρή, θα γεμίσουν τη χριστουγεννιάτικη αγορά. Μερικά από αυτά τα προϊόντα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες και φέτος στόχος είναι όλο και περισσότεροι καταναλωτές όχι μόνο να αγοράσουν, αλλά και να δωρίσουν χριστουγεννιάτικα καλάθια με ελληνικά προϊόντα σε φίλους τους.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 23:00, ο ΕΟΤ και το ADN asbl, θα προβάλλουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό με πανό, φυλλάδια και πληροφορίες, προσφέροντας ένα γλυκό “κέρασμα” στους παρευρισκόμενους, με ελληνικά παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκά, που θα συνοδεύονται από κάρτες με συνταγές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024