Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι νέες στολές της American Airlines… αρρωσταίνουν τα πληρώματα
Αεροπορικές εταρείες

Οι νέες στολές της American Airlines… αρρωσταίνουν τα πληρώματα

Υπάρχει αυξανόμενος αριθμός καταγγελιών και αναφορών για ύποπτες αντιδράσεις, οι οποίες προκλήθηκαν τόσο από άμεση όσο και έμμεση επαφή με τη στολή. Για το λόγο αυτό ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Aεροσυνοδών APFA ζητά όλες οι στολές να αποσυρθούν, έως ότου ολοκληρηθούν περαιτέρω έλεγχοι.

Η American Airlines εισήγαγε τον Σεπτέμβριο του 2016 νέες στολές σε πάνω από 70.000 εργαζομένους της, κάτι που ελήθφθη θετικά από το προσωπικό. Ωστόσο, τρεις μήνες μετά, ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Aεροσυνοδών ζητά την ολική τους απόσυρση, ισχυριζόμενη ότι οι στολές έχουν αρρωστήσει περισσότερους από 1.000 εργαζομένους.

Παράπονα σχετικά με φαγούρα, εξανθήματα και πονοκεφάλους έγιναν κατά τις πρώτες εβδομάδες της εισαγωγής των νέων στολών. Υπήρξε έρευνα από την αεροπορική εταιρεία και αρχικά θεωρήθηκε ότι είναι κάποιο είδος αλλεργίας στο μαλλί. Ωστόσο, με το χρόνο, το πρόβλημα επεκτάθηκε μεταξύ των αεροσυνοδών της αεροπορικής AA.

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Aεροσυνοδών (APFA) αναφέρει σε ένα από τα υπόμνηματά του, ότι έχει λάβει πάνω από 1.600 αναφορές από αεροσυνοδούς, για αντιδράσεις που πιθανόν οφείλονται στις στολές και που περιλαμβάνουν πονοκεφάλους, εξανθήματα, κνίδωση, κάψιμο / ερεθισμό του δέρματος και των ματιών, φαγούρα και αναπνευστικά προβλήματα, μεταξύ άλλων.

Υπάρχει αυξανόμενος αριθμός των καταγγελιών και αναφορών για ύποπτες αντιδράσεις, οι οποίες προκλήθηκαν τόσο από άμεση όσο και έμμεση επαφή με τη στολή. Για το λόγο αυτό ο APFA ζητά όλες οι στολές να αποσυρθούν, έως ότου ολοκληρηθούν περαιτέρω έλεγχοι.

Ο Ron DeFeo, εκπρόσωπος της American Airlines, δήλωσε ότι ο αερομεταφορέας έχει ήδη κάνει τρεις γύρους ελέγχων, αλλά ότι μέχρι στιγμής όλα τα αποτελέσματα δε δείχνουν κάτι εκτός των κανονικών προτύπων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024