Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤρεις νέες μονάδες το 2017-18 για τη Philian Group of Companies και έναρξη του Philian Home
Ξενοδοχεία

Τρεις νέες μονάδες το 2017-18 για τη Philian Group of Companies και έναρξη του Philian Home

Ο τουριστικός όμιλος Philian Group of Companies ανακοινώνει τη λειτουργία του πέμπτου ξενοδοχείου του στη Σκιάθο το 2017, το πρώτο 'suites only hotel' στο ίδιο νησί το 2018 και άλλο ένα 'suites only hotel' υπό ανέγερση στη Μύκονο.

Έχοντας πλέον στο πορτφόλιό του 12 ξενοδοχεία σε Θεσσαλονίκη, Σκιάθο, Χαλκιδική και Πήλιο, τα Philian Hotels & Resorts θεωρούνται πλέον από τους πιο καταξιωμένους τουριστικούς ομίλους. Φέτος ανακοίνωσε και την απόκτηση του πέμπτου ξενοδοχείου του στη Σκιάθο, το οποίο ανακαινίζεται και πρόκειται να λειτουργήσει το 2017, ενώ το 2018 αναμένεται να λειτουργήσει στο νησί το 5 αστέρων ξενοδοχείο που θα αποτελείται μόνο από πολυτελείς σουίτες. Πρόκειται για το πρώτο “suites only hotel” με ιδιωτικές πισίνες στη Σκιάθο. Υπό ανέγερση βρίσκεται και μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο, στην ίδια λογική του “suites only”. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι τον επόμενο μήνα συστήνεται και το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα του Ομίλου, το Philian Home, του οποίου η παρουσίαση αναμένεται πολύ σύντομα.

Εντός του 2016 ο Όμιλος ξεκίνησε τη Philian Transportation Services, όπου με ένα στόλο 30 πολυτελών οχημάτων μπήκε στο χώρο της πολυτελούς μεταφοράς.

Επιπλέον, είναι υπό ίδρυση και η Philian Constructions, η οποία υπολογίζεται ότι από τις αρχές του 2017 θα μπορεί να αναλάβει έργα κατασκευών και ανακαινίσεων κυρίως ξενοδοχειακών καταλυμάτων προσφέροντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Μάκης Κουκουλάκης δηλώνει: “Κλείνοντας το 2016 βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την αύξηση του ετήσιου τζίρου κατά 20% περίπου. Η αύξηση αυτή προήλθε τόσο από τις αναβαθμίσεις των ήδη υπαρχόντων ξενοδοχείων, αλλά και από την καινούργια μας εταιρία μεταφορών, η οποία έχει ήδη αγαπηθεί παρά την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας της και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς. Θεωρούμε ότι το 2017 θα είναι χρονιά-σταθμός για την εταιρία μας, καθώς πλέον θα έχουμε ιδρύσει τη Philian Home και τη Philian Constructions, ενώ τα δύο καινούργια μας ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σκιάθο θα είναι ήδη στο στάδιο της κατασκευής τους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας για την άψογη συνεργασία που έχουμε και φυσικά τους πελάτες μας που χωρίς αυτούς δε θα υπήρχαμε”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024