Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Spyrou Philoxenia επεκτείνεται στην Πελοπόννησο με την προσθήκη του Αρχοντικού Καλτεζιώτη
Ξενοδοχεία

Η Spyrou Philoxenia επεκτείνεται στην Πελοπόννησο με την προσθήκη του Αρχοντικού Καλτεζιώτη

Το Αρχοντικό Καλτεζιώτη ανήκει στην οικογένεια Καλτεζιώτη από το 1860. Σήμερα, το κτίριο έχει ανακαινισθεί πλήρως διατηρώντας εντελώς τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του. Το συγκρότημα αποτελείται από παραδοσιακούς ξενώνες του 1860 με 4 σουίτες, το boutique hotel με 20 δίκλινα δωμάτια, 4 στούντιο με τζάκι, 3 τρίκλινα δωμάτια, και μια πολυτελή VIP σουίτα, το σαλέ με 12 superior δωμάτια με θέα στο βουνό και 3 βίλες.

Η Spyrou Philoxenia συνεχίζει την επέκτασή της με την προσθήκη του υψηλού κύρους Αρχοντικό Καλτεζιώτη που βρίσκεται στα Κάψια Αρκαδίας. Το κατάλυμα αυτό εντάσσεται στην Spyrou Philoxenia μετά την πρόσφατη προσθήκη των Chania Palace και Chania Hotel στο Πήλιο Μαγνησίας.

“Η Πελοπόννησος είναι ένας πραγματικά αναπτυσσόμενος προορισμός της Ελλάδας με σημαντικό βαθμό ενδιαφέροντος από τις τοπικές και διεθνείς αγορές”, ανέφερε ο κ. Δημήτρης Σχοστοχείλης, Project Manager της Spyrou Philoxenia. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εισερχόμαστε σε αυτόν τον προορισμό με την προσθήκη του “Αρχοντικό Καλτεζιώτη” ως συνεργαζόμενο ξενοδοχείο”, πρόσθεσε κλείνοντας. Έχοντας χαρακτηριστεί ως κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός από το Lonely Planet τον Μάιο του 2016, η Πελοπόννησος συνεχίζει να αυξάνει τη δημοτικότητά της, η οποία αναζωπυρώθηκε το 2013 μετά τη διεθνή επιτυχία της υποψήφιας για Academy Award ταινίας “Πριν τα μεσάνυχτα”, στην οποία πρωταγωνιστούσαν ο Ethan Hawke και η Julie Delpy.

“Το Αρχοντικό Καλτεζιώτη έχει αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς στην περιοχή, προσφέροντας μόνο το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και ανέσεων και ενσωματώνοντας την παράδοση και την ιστορία ενός τόσο όμορφου προορισμού”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, γενικός διευθυντής της Spyrou Hotels και Spyrou Philoxenia. “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ένα κατάλυμα τέτοιας σπουδαιότητας. Αποτελεί καθήκον μας όχι μόνο η διατήρηση της σπουδαίας φήμης του καταλύματος αλλά και η περαιτέρω ενίσχυσή της”, κατέληξε.

Το Αρχοντικό Καλτεζιώτη ανήκει στην οικογένεια Καλτεζιώτη από το 1860. Σήμερα, το κτίριο έχει ανακαινισθεί πλήρως διατηρώντας εντελώς τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά του, συνδυάζοντας αρμονικά στοιχεία κλασικής πολυτέλειας και μοντέρνας άνεσης των υψηλότερων προδιαγραφών. Το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται στη φήμη του για διακριτική πολυτέλεια, την ζεστασιά και τη φιλοξενία του, έχοντας δεχθεί ως επισκέπτες ένα σημαντικό μερίδιο διακεκριμένων πολιτικών προσωπικοτήτων και λοιπών διασημοτήτων.

Το συγκρότημα αποτελείται από παραδοσιακούς ξενώνες του 1860 με 4 σουίτες, το boutique hotel με 20 δίκλινα δωμάτια, 4 στούντιο με τζάκι, 3 τρίκλινα δωμάτια, και μια πολυτελή VIP σουίτα, το σαλέ με 12 superior δωμάτια με θέα στο βουνό και 3 βίλλες. Στο Αρχοντικό στεγάζεται επίσης ένα ιδιωτικό εστιατόριο προσφέροντας εδέσματα από όλον τον κόσμο συνοδευμένα από μια εξαιρετική συλλογή Μαντινειακών οίνων. Από μια επαγγελματική συνάντηση έως μια απλή έξοδο για ποτό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το Lounge Bar και το Chalet Bar. Για να αναζωογονηθούν και να χαλαρώσουν, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την sauna, το Jacuzzi, το hamam και το πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο του Health Club. Καθώς ο καιρός ζεσταίνει, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την όμορφη εξωτερική πισίνα.

Το κατάλυμα είναι επίσης κατάλληλο για να καλύψει τις ανάγκες εταιρικών εκδηλώσεων διαθέτοντας μια αίθουσα συνεδριάσεων για 200 άτομα και μια αίθουσα συναντήσεων για 50 άτομα. Και οι δύο χώροι είναι άρτια εξοπλισμένοι με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, πέραν των ρυθμίσεων για υπηρεσίες γραμματειακής υποστήριξης.

Με θέα το ελατόδασος που καλύπτει το Όρος Μαίναλο, Αρχοντικό Καλτεζιώτη βρίσκεται σε απόσταση 10 χλμ. από την Τρίπολη και 150 χλμ. από την Αθήνα, κάνοντάς το μια ιδανική επιλογή για μια άνετη απόδραση. Αν αναζητείτε  διακοπές γεμάτες δράση, πέρα από την εξωτερική πισίνα, το ξενοδοχείο διαθέτει γήπεδο μπάσκετ και εξοπλισμό για paintball. Οι λάτρεις της υπαίθρου μπορούν να απολαύσουν την περιοχή με άφθονα μονοπάτια πεζοπορίας, kayak στον ποταμό Λούσιο και ski στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου μόλις 15 χλμ. μακριά.

Λειτουργώντας σήμερα 7 καταλύματα στο νησί της Σκοπέλου, επιπλέον της διαχείρισης των κρατήσεων και πωλήσεων για επιπρόσθετα καταλύματα στην περιοχή, η Spyrou Philoxenia διευρύνει την επιχειρηματικότητά  με νέες συνεργασίες που ανακοινώνονται σε όλη την Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024