Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ Σκιάθος αναζητά να μπει στον κινέζικο τουριστικό ‘χάρτη’
Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Η Σκιάθος αναζητά να μπει στον κινέζικο τουριστικό ‘χάρτη’

Παρουσία του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκη Κουκουλάκη στην ημερίδα της Ελληνοκινέζικης Ένωσης Προώθησης Έπενδύσεων και Συνεργασιών.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου κ. Μάκης Κουκουλάκης παραβρέθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο The Met Hotel στη Θεσσαλονίκη, όπου και πραγματοποιήθηκε ημερίδα από την Ελληνοκινέζικη Ένωση Προώθησης Επενδύσεων και Συνεργασιών.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η προώθηση και η συνεργασία επιχειρήσεων και φορέων με κινέζους επιχειρηματίες. Στις επαφές που πραγματοποιήθηκαν συζητήθηκαν οι ευκαιρίες που υπάρχουν, έτσι ώστε η Σκιάθος να μπει στον κινέζικο τουριστικό χάρτη.

Όπως δήλωσε ο κ. Κουκουλάκης, “σήμερα θεωρώ ότι έγιναν πολύ σημαντικές και ενδιαφέρον επαφές με πολύ αξιόλογους Κινέζους επιχειρηματίες, ώστε η Σκιάθος να αρχίσει να δέχεται group τουριστών από την συγκεκριμένη χώρα. Οι επιχειρηματίες δείξανε έντονο ενδιαφέρον για το νησί, ανταλλάξαμε στοιχεία επικοινωνίας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα συνεργαστούμε στο κοντινό μέλλον”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024