Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines εγκαινιάζει τις απευθείας πτήσεις της προς τη Ζανζιβάρη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines εγκαινιάζει τις απευθείας πτήσεις της προς τη Ζανζιβάρη

Η Turkish Airlines φτάνει τους 50 προορισμούς στην Αφρική. Ξεκινώντας στις 13 Δεκεμβρίου, οι πτήσεις προς τη Ζανζιβάρη θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, προς τις δύο κατευθύνσεις.

Η Turkish Airlines εγκαινιάζει σήμερα τις απευθείας πτήσεις της από την Istanbul προς τη Ζανζιβάρη. Με την προσθήκη της Ζανζιβάρη στο δίκτυό της, η Turkish Airlines πετά πλέον σε 293 προορισμούς παγκοσμίως, 50 εκ των οποίων στην Αφρική. Ανάμεσα σε αυτούς είναι οι πόλεις-κόμβοι όπως το Νταρ Ες Σαλάμ, το Κιλιμάντζαρο, το Ναϊρόμπι, η Μογκαντίσου, το Τζιμπουτί, η Ασμάρα, η Αντίς Αμπέμπα, το Κιγκάλι, το Έντεμπε, αλλά και η Ζανζιβάρη.

Ο κ. Ahmet Olmustur, γενικός διευθυντής Μάρκετινγκ της Turkish Airlines, αναφέρει: “Η Turkish Airlines είναι υπερήφανη που ταξιδεύει ανθρώπους ανά την υφήλιο, ώστε να γνωρίσουν νέους πολιτισμούς, να μοιραστούν ιδέες και να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις, που θα τους συνοδεύουν για μία ζωή.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε τη νέα διαδρομή προς τη Ζανζιβάρη, έναν πραγματικά ξεχωριστό προορισμό. Συνεχίζουμε να  αναζητούμε ευκαιρίες για να διευρύνουμε το δίκτυό μας και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επιβάτες μας, στο ταξίδι τους προς τη Ζανζιβάρη στο εγγύς μέλλον”.

Ξεκινώντας στις 13 Δεκεμβρίου, οι πτήσεις προς τη Ζανζιβάρη θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο, προς τις δύο κατευθύνσεις.

Οι πτήσεις προσφέρουν επίσης άμεση σύνδεση με το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, από όπου οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν εύκολα σε κορυφαίους προορισμούς ανά τον κόσμο, όπως Φρανκφούρτη, Μόσχα, Μόναχο, Ντουμπάι, Παρίσι, Λονδίνο, Μιλάνο, Άμστερνταμ, Ζυρίχη, Βομβάη, Κοπεγχάγη, Στοκχόλμη, Ρώμη, Βρυξέλλες, Βιέννη, Αμβούργο, Τελ Αβίβ, Ντίσελντορφ, και Πράγα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024