Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Santa Marina Beach πιστοποιήθηκε με το πρότυπο 'We do local' για 3η συνεχή χρονιά
Ξενοδοχεία

Το Santa Marina Beach πιστοποιήθηκε με το πρότυπο 'We do local' για 3η συνεχή χρονιά

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από την Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο συγκέντρωσε τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειές του για την ανάδειξη της ιδιαίτερης κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

To Santa Marina Beach στην Αμμουδάρα Ηρακλείου, του Ομίλου Cyan group of hotels, πέρασε επιτυχώς για τρίτη συνεχή χρονιά όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης με βάση τα κριτήρια ένταξης και πιστοποίησης του προτύπου “We do local”, και συγκέντρωσε 855 / 1000 βαθμούς.

Κατόπιν της επιτόπιας επιθεώρησης που πραγματοποιήθηκε από την Φορέα Πιστοποίησης Cosmocert, το ξενοδοχείο κατάφερε να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς και να διακριθεί για τις ενέργειές του για την ανάδειξη της ιδιαίτερης κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες, την προώθηση της τοπικής κουλτούρας και της γαστρονομίας, τη στήριξη της τοπικής παραγωγής και οικονομίας αλλά και την συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με βάση την φιλοσοφία του “We dο local”, πιστοποιούνται για το σύνολο των ενεργειών που πράττουν για την στήριξη και προβολή του τόπου τους.

Το Santa Marina Beach βρίσκεται πάνω στη μεγάλη, αμμώδη παραλία της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο Κρήτης, λίγα λεπτά μακριά από φημισμένους αρχαιολογικούς χώρους (όπως η Κνωσσός) και άλλα σημεία ιδιαίτερου φυσικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Το 4* ξενοδοχείο με τα 208 δωμάτια, προσφέρει όλες τις ανέσεις για μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτη.

Ακόμη, η Cyan group of hotels και τα τρία ξενοδοχεία του ομίλου στην Κρήτη, τo Apollonia Beach Resort & Spa, το Santa Marina Beach Hotel στην Αμμουδάρα και το Sitia Beach City Resort & Spa στην Σητεία, βραβεύθηκαν για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Health & Safety Awards 2016. Η Cyan group of hotels απέσπασε την διάκριση “Highly Commented” στην κατηγορία “Ξενοδοχεία & Εστίαση”, για την υψηλή της επίδοση και τις καλύτερες πρακτικές στα θέματα εργασιακής υγείας και ασφάλειας. Ο Όμιλος με τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα που έχει λάβει για την ασφάλεια και την υγιεινή των εργαζομένων και των επισκεπτών στις ξενοδοχειακές μονάδες της εταιρεία, κατάφερε για άλλη μια φορά να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της επιτροπής ειδικών. Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία Cyan group of hotels είναι η μόνη από τον χώρο των ξενοδοχείων που διακρίθηκε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024