Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Bidroom.com εγκαταλείπει το μοντέλο προμηθειών της και στοχεύει στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά
Τεχνολογία

Η Bidroom.com εγκαταλείπει το μοντέλο προμηθειών της και στοχεύει στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά

Η Bidroom.com σταματάει πλήρως τις προμήθειες, επιτρέποντας στους διαχειριστές να συγκαταλέγουν το κατάλυμά τους δωρεάν, και να λαμβάνουν κρατήσεις χωρίς προμήθεια.

Η online πλατφόρμα κρατήσεων Bidroom.com ανακοινώνει αλλαγές στην ιστοσελίδα της και το επιχειρηματικό της μοντέλο. Η εταιρεία που εδρεύει στο Άμστερνταμ, αποφάσισε να σταματήσει εντελώς τη χρέωση προμήθειας στα ξενοδοχεία, τα διαμερίσματα και τα ενοικιαζόμενα, και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των χρηστών, μεταφράζοντας την ιστοσελίδα της σε πολλές γλώσσες. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης την ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας στο κοντινό μέλλον.
 
Η εισαγωγή της Bidroom.com στην Ελλάδα είναι μεγάλη είδηση για τους Έλληνες ταξιδιώτες, καθώς και τους ξενοδόχους. Η ολλανδική πλατφόρμα κρατήσεων συνεχίζει να μεγαλώνει. Χάρη στο νέο επιχειρηματικό μοντέλο της, ο τρόπος που η Bidroom λειτουργεί έχει γίνει σαφέστερος, και οι προσφορές για ξενοδοχεία είναι ακόμα καλύτερες.
 
Η Bidroom.com συνήθιζε να χρεώνει τα ξενοδοχεία, τα διαμερίσματα, τα ενοικιαζόμενα και τα B&B, 2% προμήθεια σε αντάλλαγμα για την οποία, οι επιχειρηματίες έδιναν τουλάχιστον 5% έκπτωση στις προσφορές που δημοσιεύονταν στις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων. Αλλά τώρα, η Bidroom.com σταματάει πλήρως τις προμήθειες, επιτρέποντας στους διαχειριστές να συγκαταλέγουν το κατάλυμά τους δωρεάν, και να λαμβάνουν κρατήσεις χωρίς προμήθεια. Η έκπτωση για τους επισκέπτες ωστόσο παραμένει.
 
Παράλληλα, η εταιρεία λανσάρει το σχέδιο Bidroom Plus, το οποίο έχει ως στόχο να βοηθήσει τα ξενοδοχεία να έχουν περισσότερες κρατήσεις. Το κατάλυμα που είναι εγγεγραμμένο στο Bidroom Plus θα εμφανίζεται υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης, και θα αποκτήσει πρόσβαση σε καλύτερη λειτουργικότητα.
 
Η αποστολή της Bidroom είναι να προσφέρουμε ξενοδοχεία στην καλύτερη δυνατή τιμή, οπουδήποτε στον κόσμο“, λέει ο Michael Ros, ο διευθύνων σύμβουλος της Bidroom.com.
 
Η Bidroom.com φαίνεται να φέρνει μαζί της φρέσκο αέρα στην ελληνική αγορά των online κρατήσεων, η οποία είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της πλατφόρμας.
 
Η Ελλάδα, μαζί με τα νησιά της, έχει γίνει πρόσφατα ένας πολύ δημοφιλής προορισμός μεταξύ των ταξιδιωτών. Είναι όμορφη, αλλά και προσιτή. Θα θέλαμε οι κάτοχοι καταλυμάτων, καθώς και οι τουρίστες, να επωφεληθούν στο έπακρο από αυτή την ξαφνική δημοτικότητα. Προσφέρουμε κρατήσεις χωρίς προμήθεια για τους ξενοδόχους, και αρκετή έκπτωση στους επισκέπτες. Είναι απόλυτα λογικό και οι δύο πλευρές να ρίξουν μια ματιά στην πλατφόρμα μας“, σχολιάζει ο Ros. “Εργαζόμαστε για την ιστοσελίδα μας στα ελληνικά, για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των χρηστών σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό. Με το που γίνει αυτό, θα έχουμε την ευκαιρία να γίνουμε η κορυφαία ιστοσελίδα κρατήσεων στην Ελλάδα.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024