Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒέλη της ‘Express’ προς την Ελλάδα, διαφορετική η γνώμη των αναγνωστών της
Προορισμοί

Βέλη της ‘Express’ προς την Ελλάδα, διαφορετική η γνώμη των αναγνωστών της

Η βρετανική εφημερίδα θεωρεί ότι η ηπειρωτική Ελλάδα δεν αποτελεί ιδανικό τουριστικό προορισμό, καθώς η τρομοκρατία παραμονεύει.

Συμβουλή-προειδοποίηση προς τους Βρετανούς να αποφεύγουν συγκεκριμένους προορισμούς για τις διακοπές τους μετά τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις απηύθυνε η βρετανική εφημερίδα «Express», σε πρόσφατο δημοσίευμα της. 
 
Μεταξύ των χωρών που θεωρεί επικίνδυνες η «Express» συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, αναφέροντας για τη χώρα μας: “Κάθε χρόνο, εκατοντάδες Βρετανοί επισκέπτονται την Ελλάδα για λίγο ήλιο, θάλασσα και άμμο. Κι ενώ τα νησιά παραμένουν ασφαλείς προορισμοί, δεν ισχύει το ίδιο για την ηπειρωτική χώρα. Στις αρχές του Νοεμβρίου, δύο περαστικοί με μοτοσικλέτα πέταξαν μια χειροβομβίδα έξω από τη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα”.
 
Έτσι λοιπόν, η «ελαφριά» αγγλική εφημερίδα στηριζόμενη σε κανένα στοιχείο, μας συγκρίνει με στόχους της διεθνούς τρομοκρατίας, θυμίζοντας ένα περιστατικό που έγινε μήνες πριν, μέσα στην περίοδο των εορτών όπου οι Βρετανοί κάνουν τα σχέδια τους για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
 
Στη δημοσκόπηση που υπάρχει μέσα στο άρθρο, φαίνεται ούτε οι αναγνώστες της εφημερίδας δεν συμφωνούν, αφού το 54%, από τους 1400 που έχουν μέχρι τώρα ψηφίσει, θα ήθελε να πάει διακοπές στην Ελλάδα, ενώ τα ποσοστά των υπολοίπων χωρών είναι αισθητά πιο μικρά, με δεύτερη την Ταϊλάνδη στο 29%.
 
Εκτός από την ‘επικίνδυνη’ Ελλάδα στη λίστα υπάρχουν η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Ταϊλάνδη και η Κολομβία.
 

 
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024