Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ Φώτης Φακές, νέος Managing Director of Large Scale Properties στη HotelBrain
Ξενοδοχεία

Ο Φώτης Φακές, νέος Managing Director of Large Scale Properties στη HotelBrain

Η HotelBrain επεκτείνεται και στην εκμετάλλευση μεγαλύτερων ξενοδοχείω, όπως το Cretan Pearl Resort & Spa στην Κρήτη και το Ammos Resort στην Κω. Επίσης, η εταιρεία είναι πολύ κοντά στην σύναψη συμφωνίας για μακροχρόνια εκμετάλλευση τριών μεγάλης κλίμακας ξενοδοχειακών μονάδων σε Κέρκυρα και Ρόδο.

Managing Director of Large Scale Properties ανέλαβε πρόσφατα στη HotelBrain ο κ. Φώτης Φακές.

Η συνεργασία αυτή έρχεται ταυτόχρονα με την ταχύτατη επέκταση της εταιρείας στην εκμετάλλευση μεγαλύτερων ξενοδοχείων. Το Cretan Pearl Resort & Spa στην Κρήτη, αλλά και το Ammos Resort στην Κω, είναι τα δύο πρώτα τέτοιας κατηγορίας ξενοδοχεία, ενώ η εταιρεία είναι πολύ κοντά στην σύναψη συμφωνίας για μακροχρόνια εκμετάλλευση τριών μεγάλης κλίμακας ξενοδοχειακών μονάδων στην Κέρκυρα και Ρόδο.

Ήδη, στις 16 Δεκεμβρίου 2016 ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του Cretan Pearl Resort and Spa, στα Χανιά. Aπαντώντας στα υψηλά ζητούμενα της σύγχρονης φιλοξενίας, το ξενοδοχείο αναβαθμίστηκε και με μία νέα easy going καλοκαιρινή διάθεση, ακριβώς όπως ορίζει το σύγχρονο lifestyle τη νέα πολυτέλεια, είναι έτοιμo να υποδεχθεί τους επισκέπτες της νέας σεζόν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024