Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Ίδρυση 'Δεξαμενής Σκέψης Τουρισμού' στην Κύπρο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 05 Ιανουάριος 2017, 11:03

Η επιτροπή της Δεξαμενής Σκέψης για τον Τουρισμό ως σκοπό και στόχο θα έχει να παρακολουθεί, να ελέγχει, να εισηγείται να καθοδηγεί για οποιονδήποτε θέμα που έχει σχέση με τον τουρισμό στο αρμόδιο υπουργείο τις σκέψεις / ιδέες της.


Το επαγγελματικό σώμα Δεξαμενής Σκέψης για τον Τουρισμό ιδρύεται από άτομα που ασχολούνται με τα δρώμενα του τουρισμού για χρόνια.

Η επιτροπή της Δεξαμενής Σκέψης για τον Τουρισμό ως σκοπό και στόχο θα έχει να παρακολουθεί, να ελέγχει, να εισηγείται να καθοδηγεί για οποιονδήποτε θέμα που έχει σχέση με τον τουρισμό στο αρμόδιο υπουργείο τις σκέψεις / ιδέες της. Επιπρόσθετα, θα εμπλέκεται σε θέματα που αφορούν στον τουρισμό -αρνητικά και θετικά- και θα διαβουλεύεται με εισηγήσεις στους αρμόδιους όπου υπάρχουν στη βιομηχανία της φιλοξενίας και του τουρισμού, καθώς επίσης και με τους στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης του τουρισμού σε όλες τις ειδικότητες του.   

Οι επαγγελματικοί σύνδεσμοι μπορούν αν συμμετέχουν με μέλος τους που θα τους αντιπροσωπεύει στη Δεξαμενή Σκέψη του Τουρισμού. Ο εκπρόσωπος του κάθε συνδέσμου θα τον αντιπροσωπεύει στις συνεδριάσεις της επιτροπής, οι οποίες θα διεξάγονται κάθε μήνα σε διαφορετική πόλη.

“Πρωταγωνιστής” της νέας ιδέας είναι ο εμπειρογνώμων του τουρισμού κ. Μιχάλης Δημοσθένους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top