Τελευταία νέα
ΑρχικήΑποτυχημένη η τουριστική προβολή της χώρας μας

Αποτυχημένη η τουριστική προβολή της χώρας μας

Αποτυχημένη έκρινε την τουριστική προβολή της χώρας μας ο κ. Σπύρος Κοκοτός, πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 7η τακτική γενική συνέλευση […]

Αποτυχημένη έκρινε την τουριστική προβολή της χώρας μας ο κ. Σπύρος Κοκοτός, πρόεδρος του ΣΕΤΕ (Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων), κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην 7η τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κόκοτος ανέφερε ότι κάθε προσπάθεια για εκσυγχρονισμό, επέκταση περιόδου, βελτίωση υπηρεσιών, αύξηση του όγκου παροχών είναι καταδικασμένη να αποτύχει εάν το προϊόν μας δεν προβληθεί στην πελατεία συστηματικά, έγκαιρα, και σωστά. Στο ρόλο αυτό, όμως το Δημόσιο έχει αποτύχει.
Ο κ. Κοκοτός επανέφερε την παλαιά πρόταση του ΣΕΤΕ, δηλαδή μερική ιδιωτικοποίηση της διαφήμιση<.>ς της χώρας μας, σύμφωνα με το πρότυπο του Maison de la France.
Για την υλοποίηση όμως αυτού του σχεδίου χρειάζεται μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη τουριστική πολιτική. Σύμφωνα με τον ΣΕΤΕ είναι αναγκαία η δημιουργία κατάλληλου επενδυτικού κλίματος, απλούστευση της φορολογικής πολιτικής, προσαρμογή της ασφαλιστικής νομοθεσίας στις πραγματικές δυνατότητες των επιχειρήσεων, αποσύνδεση της επιχειρηματικής δραστηριότητας από το υδροκέφαλο κράτος και τα παρακλάδια του, επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων, και τέλος απεξάρτηση της εξουσίας από το καταστροφικό σύνδρομο του πολιτικού κόστους που αποτελεί τον κύριο ανασταλτικό παράγοντα για την άσκηση πολιτικής με όραμα και προοπτική για το μέλλον της χώρας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024