Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κρουαζιέρα

'Χαμένη χρονιά για την ελληνική κρουαζιέρα το 2017' λέει η ΝΔ

Τατιάνα Ρόκου - 13 Ιανουάριος 2017, 15:42

Την πτώση κατά 30% στην κρουαζιέρα για το 2017, δεν την 'ανακάλυψε' η Νέα Δημοκρατία, υποστηρίζει ο κ. Μάνος Κόνσολας, αλλά επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που υπάρχουν για το μειωμένο αριθμό δρομολογίων κρουαζιεροπλοίων σε ελληνικούς προορισμούς.


Ο τομεάρχης Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την πτώση που διαφένεται στην ελληνική κρουαζιέρα το 2017:

“Είναι σαφές ότι επικρατεί απόλυτη σύγχυση, αλλά και άρνηση της πραγματικότητας στο κυβερνητικό στρατόπεδο, σχετικά με τα δεδομένα που αφορούν στην κρουαζιέρα.

Την πτώση κατά 30% στην κρουαζιέρα για το 2017, δεν την “ανακάλυψε” η Νέα Δημοκρατία. Επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία που υπάρχουν για το μειωμένο αριθμό δρομολογίων κρουαζιεροπλοίων σε ελληνικούς προορισμούς, αλλά και από όλους τους φορείς που δραστηριοποιούνται στην κρουαζιέρα.

Το 2017 θα είναι μια χαμένη χρονιά για την ελληνική κρουαζιέρα και χρειάζεται άμεση αντίδραση από την πλευρά μας για να μη χαθεί η χρονιά και για το 2018.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία ευθύνη για την πτώση στην κρουαζιέρα, που θα σημαίνει μείωση χιλιάδων επισκεπτών και απώλεια εσόδων. Προσπαθεί ταυτόχρονα να καταγγείλει τη Νέα Δημοκρατία και τους φορείς της κρουαζιέρας, που αναδεικνύουν το πρόβλημα και ζητούν συγκεκριμένες και στοχευμένες πολιτικές  για την ενίσχυση της κρουαζιέρας.

Η άρνηση της πραγματικότητας και το έλλειμμα σχεδίου και ευθύνης που χαρακτηρίζουν αυτήν την Κυβέρνηση, έχουν βαρύ κόστος και για τον τομέα της κρουαζιέρας.

Αυτή η Κυβέρνηση, που έχει βάλει την υπογραφή της στην υπερφορολόγηση του τουρισμού μας, καθημερινά αποδεικνύει πόσο επικίνδυνη είναι για τη χώρα”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top