Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Η τεχνολογία του σήμερα από καταξιωμένους επαγγελματίες στο ξενοδοχειακό φροντιστήριο του TravelDailyNews

Τατιάνα Ρόκου - 17 Ιανουάριος 2017, 10:18

Συνδυάζοντας τη θεωρεία με την πράξη, το ξενοδοχειακό φροντιστήριο με θέμα 'Η σωστή παρουσία του ξενοδοχείου στο Internet για αύξηση direct κρατήσεων & μείωση προμηθειών' παρουσιάζει τέσσερις guest speakers που είναι επαγγελματίες στον χώρο της τεχνολογίας και γνωρίζουν άριστα την πρακτική.


Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου το TravelDailyNews διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Φροντιστήριο με θέμα “Η σωστή παρουσία του ξενοδοχείου στο Internet για αύξηση direct κρατήσεων & μείωση προμηθειών”. Βασικός εισηγητής είναι ο κ. Μάριος Κουνέλης, ιδρυτής της fullybooked, καθώς και πρώην ξενοδόχος αλλά και πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων & Τουριστικών Καταλυμάτων Καλαβρύτων.

Σκοπός του φροντιστηρίου είναι να γίνει κατανοητό:

  • πως και που πρέπει να φροντίζουμε την παρουσία του ξενοδοχείου μας
  • πως να οδηγήσουμε τους υποψήφιους πελάτες μας σε απ‘ευθείας κράτηση στο ξενοδοχείο

Το φροντιστήριο συνδυάζει το θεωρητικό υπόβαθρο που πρέπει να έχει ο ξενοδόχος για να έχει ορθή αντίληψη της σημερινής πραγματικότητας με την πράξη και το πως μπορεί να χρησιμοποιήσει τα διάφορα εργαλεία που υπάρχουν για να αυξήσει την κερδοφορία του.

Στο συγκεκριμένο πλαίσιο, θα γίνουν αναλυτικές παρουσίασεις από τους παρακάτω guest speakers:

  • O κ. Γαβριήλ Ευσταθίου, Senior Accounts Manager στην εταιρεία Zoottle θα αναλύσει πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ασύρματο δίκτυο του καταλύματός μας για να αυξήσουμε την αλληλεπίδραση με τους πελάτες και κατ’ επέκταση τις direct κρατήσεις
  • Ο κ. Χρήστος Βαχαμίδης, Account Manager στην εταιρεία WebOlution θα παρουσιάσει τι πρέπει αλλά και τι δεν πρέπει να έχει μια σύγχρονη ιστοσελίδα ενός καταλύματος προκειμένου να έχουμε direct κρατήσεις
  • ο κ. Χρήστος Μπιτζής, PPC Advertising Expert στην Nelios.com θα παρουσιάσει αναλυτικά τα Google Adwords, το εργαλείο που δίνει η Google για να βρίσκουν οι υποψήφιοι πελάτες την ιστοσελίδα μας
  • Η κα Βίκυ Μπούρμπη, sales Consultant στην εταιρεία Sysco SA θα παρουσιάσει το Mews Cloud MPS και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν πως ένα ξενοδοχειακό πρόγραμμα μπορει να βοηθήσει στην αύξηση των πωλήσεων.

Οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων που θα παρακολουθήσουν το ξενοδοχειακό φροντιστήριο θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να δούν στην πράξη την τεχνολογία που υπάρχει σήμερα για το ξενοδοχείο τους και πως μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

το Ξενοδοχειακό Φροντιστήριο διοργανώνεται στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel (Μακρή 6, Αθήνα). Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top