Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ κινεζική Shiji ανακοίνωσε την απόκτηση της ReviewPro
Τεχνολογία

Η κινεζική Shiji ανακοίνωσε την απόκτηση της ReviewPro

Η Shiji ανακοίνωσε την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών της ReviewPro. Οι ιδρυτές και η ομάδα του μάνατζμεντ της δεύτερης θα συνεχίσουν κανονικά να ηγούνται της ReviewPro, καθώς αυτή εξελίσσει το συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της και της ανάπτυξης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η Shiji ανακοίνωσε την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ReviewPro, της κορυφαίας εταιρείας παροχής δεδομένων και ξενοδοχειακών λύσεων μέσω cloud. Η επένδυση έγινε από τη Shiji (Hong Kong) Limited, θυγατρική της Shiji.

Από την έναρξη της δραστηριότητάς της τον Σεπτέμβριο του 2009, η ReviewPro έχει εξελιχθεί από μια απλή start-up εφαρμογή, σε μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα της ξενοδοχειακής τεχνολογίας παγκοσμίως. Σήμερα, η εταιρεία έχει περισσότερα από 30.000 ξενοδοχεία στο πελατολόγιό της, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων όπως Meliá Hotels International, The Ascott Limited, Kempinski, Red Lion Hotels και citizenM.

Οι ιδρυτές και η ομάδα μάνατζμεντ της ReviewPro θα συνεχίσουν κανονικά να ηγούνται της εταιρείας, καθώς αυτή θα εξελίσσει το συνολικό σχέδιο ανάπτυξης της και της ανάπτυξης των νέων προϊόντων και υπηρεσιών της. Μεταξύ των διαθέσιμων εργαλείων της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται τα “Online Reputation Management (ORM)” και “Guest Satisfaction Surveys (GSS)”, που επιτρέπουν στους ξενοδόχους να αυξήσουν τόσο την ικανοποίηση των πελατών τους αλλά και τα έσοδά τους.

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω την ReviewPro στην ‘οικογένεια’ της Shiji”, δήλωσε ο πρόεδρος της Shiji, Li Zhongchu. “Η ReviewPro είναι μια σημαντική προσθήκη στη στρατηγική μας ‘Go Platform and Global’. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ομάδα της ReviewPro καθώς συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας για τη διεθνή επέκταση μας, προσφέροντας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία κορυφαία προϊόντα, τεχνολογίες και υπηρεσίες”.

Ο Kevin King, COO της Shiji σχολίασε: “Η ReviewPro στοχεύει στην ενδυνάμωση των πελατών της, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν τους επισκέπτες τους καλύτερα, παρέχοντάς τους ευκαιρίες για να πάρουν έξυπνες αποφάσεις. Ο στόχος αυτός συμβαδίζει πλήρως με την αποστολή της Shiji και ανυπομονούμε στη σημαντική συμβολή της ReviewPro στα σχέδια ανάπτυξής μας”.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε μέρος μιας από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας ξενοδοχειακής τεχολογίας του κόσμου”, δήλωσε ο RJ Friedlander, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ReviewPro. “Το όραμά τους, η στρατηγική και η εμπειρία τους θα μας βοηθήσουν να αναβαθμίσουμε τη ReviewPro, καθώς συνεχίζουμε να επεκτεινόμαστε γεωγραφικά και να εξαπλώνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024