Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση φορέων για το Πολιτιστικό Έτος Ελλάδας – Κίνας
Πολιτισμός

Συνάντηση φορέων για το Πολιτιστικό Έτος Ελλάδας – Κίνας

Στη συνάντηση εκπροσώπων των ελληνικών φορέων που θα συμμετάσχουν στο Πολιτιστικό Έτος Ελλάδας – Κίνας 2017 παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ.

Η πρώτη συνάντηση εκπροσώπων των ελληνικών φορέων που θα συμμετάσχουν στο Πολιτιστικό Έτος Ελλάδας – Κίνας 2017, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπό την προεδρία της υπουργού κας Λυδίας Κονιόρδου.
 
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Υπουργείων Οικονομίας και Ανάπτυξης, Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Εξωτερικών, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Τουρισμού και ΕΟΤ.

Οι παριστάμενοι συζήτησαν ένα πλαίσιο δράσεων προς υλοποίηση κατά τη διάρκεια του Ελληνοκινεζικού Έτους, με κύριο άξονα τον πολιτισμό ως βάση για μια ολιστική προσέγγιση, η οποία θα προωθεί συνέργειες και παράλληλες εκδηλώσεις, με στόχο την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών αλλά και της εικόνας της Ελλάδας στην Κίνα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024