Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιφέρεια

Οι Κερκυραίοι ξενοδόχοι ανησυχούν για τα σκουπίδια εν όψει της νέας σεζόν

Τατιάνα Ρόκου - 20 Ιανουάριος 2017, 12:43

Ο δήμαρχος διαβεβαίωσε το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας ότι προβλήματα όμοια του 2016 με τα απορρίμματα δε θα υπάρξουν, διότι έχουν δρομολογηθεί οι λύσεις επί του συγκεκριμένου θέματος.


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας συναντήθηκε χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου με τον δήμαρχο Κέρκυρας κ. Κώστα Νικολούζο, παρουσία των αντιδημάρχων Τουρισμού κ. Βασίλειο Καββαδία και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Νίκο Αναστασόπουλο, καθώς και τον πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. κ. Αλέξανδρο Φαϊτά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης έθεσε στον δήμαρχο το σημαντικότερο θέμα που ανησυχεί τον κλάδο, εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου και είναι αυτό της αποκομιδής των απορριμμάτων, καθώς επίσης και ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ύδρευση, τη λειτουργία βιολογικών σταθμών, την έγκαιρη παραχώρηση των παραλίων, την επαναφορά των κατευθυντήριων πινακίδων των ξενοδοχείων, την τουριστική προβολή, την κατάσταση του οδικού δικτύου, τη στήριξη της λειτουργίας του ΙΕΚ Τουρισμού Κέρκυρας, τη βράβευση επαναλαμβανόμενων πελατών, τη στήριξη της προσπάθειας της Ένωσης για την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κέρκυρας – Σαγιάδας και τη βοήθεια του Δήμου για την ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του διαβεβαίωσε το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας ότι προβλήματα όμοια του 2016 με τα απορρίμματα δε θα υπάρξουν, διότι έχουν δρομολογηθεί οι λύσεις επί του συγκεκριμένου θέματος. Ακόμα ενημέρωσε για το θέμα της ύδρευσης, τα μεγάλα τεχνικά έργα του Δήμου, όπως ο Φοίνικας, την ΟΧΕ, το κυκλοφοριακό, την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού και τον προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2017.
Φωτογραφία από την κατάσταση με τα σκουπίδια το περυσινό καλοκαίρι στο νησί.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top