Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Booking.com απονέμει για άλλη μία χρονιά το 'Guest Review Award' στο Sofitel Athens Airport
Διάκριση ξενοδοχείου

Το Booking.com απονέμει για άλλη μία χρονιά το 'Guest Review Award' στο Sofitel Athens Airport

Η διάκριση 'Guest Review Award' απονέμεται ως επιβράβευση για την επίτευξη άριστων κριτικών.

Οι επισκέπτες του Booking.com αναγνώρισαν για άλλη μία χρονιά το εξαιρετικό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας του Sofitel Athens Airport, επιβραβεύοντάς το και για το 2016 με τη διάκριση “Guest Review Award”.

Στο Booking.com φιλοξενούνται περισσότερες από 100 εκατ. κριτικές, προσφέροντας ένα τεράστιο όγκο δεδομένων προς αξιολόγηση. Από αυτές, εμφανίζονται μόνο όσες έχουν επαληθευτεί ως γνήσιες, και αποτελούν σχόλια επισκεπτών που πραγματικά έχουν διαμείνει στο κατάλυμα για το οποίο γράφουν. Σε περίπτωση που η γενική βαθμολογία ξεπεράσει το “8”, τότε απονέμεται από τη δημοφιλή ταξιδιωτική πλατφόρμα η διάκριση “Guest Review Award”, ως επιβράβευση για την επίτευξη άριστων κριτικών.

Ο γενικός διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος Σταύρου, δήλωσε: “Είναι μεγάλη τιμή να αναγνωρίζεται από τους επισκέπτες μας το πάθος και η αφοσίωση για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας που είναι συνώνυμα της αριστείας. Για μία ακόμη χρονιά, το Sofitel Athens Airport αναγνωρίζεται με τη διάκριση ‘Guest Review Award’ και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών εξυπηρέτησης πελατών παγκοσμίως”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024