Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων

Το 39ο Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ στις 14 Φεβρουαρίου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιανουάριος 2017, 09:29

Ενόψει των ευοίωνων προοπτικών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και της αυξανόμενης αβεβαιότητας που χαρακτηρίζει τη γύρω περιοχή ειδικότερα και των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την κυπριακή τουριστική βιομηχανία, μετά και από τις θεαματικές επιδόσεις της περυσινής χρονιάς, το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων.


Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων ανακοινώνει ότι το καθιερωμένο του Ετήσιο Ξενοδοχειακό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί, για 39η κατά συνέχεια χρονιά, την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία (ώρες 09.00-16.00).

Το γενικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί στην αγγλική και ελληνική γλώσσα (με αυτόματη μετάφραση από την ελληνική στην αγγλική για τους ξένους σύνεδρους), είναι: “Ο κυπριακός τουρισμός στη νέα εποχή - Πορεία της σταθερής και αειφόρου ανάπτυξης” και υποδιαιρείται στις ακόλουθες έξι παρουσιάσεις:

1. Οι προοπτικές του κυπριακού τουρισμού
2. Οι προβλέψεις των αεροσυγκοινωνιών προς/από την Κύπρο το 2017
3. “Έξυπνα” ξενοδοχεία - Η περίπτωση της Κρήτης
4. Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα του ΠΑΣΥΞΕ για μια οιστική εμπειρία του επισκέπτη
5. We make Things Happen
6. Ο κυπριακός τουρισμός στη νέα εποχή

Ο Σύνδεσμος ανακοινώνει ότι κey-note εισηγητής του συνεδρίου θα είναι ο υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κ. Κ. Πετρίδης.

Ακόμη, τη συμμετοχή τους στις εργασίες του συνεδρίου, ως εισηγητές, θα είναι ο κ. Ph. Iveson, Purchasing Director, TUI Group - Eastern Mediterranean, η κα Μ. Κουρούπη, Senior Manager Marketing & Communications, Hermes Airports, ο δρ. Αλ. Αποστολάκης, επίκουρος καθηγητής Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ΤΕΙ Κρήτης, ο κ. Π. Γιαννούδης, γενικός διευθυντής UiBS United Business Solutions Ltd και οι κ.κ. M. Sukkar και El. Christopher, Director και Head of Consultancy & Business Development αντίστοιχα, World Trade Center Cyprus. Συντονιστής της συζήτησης/debate με τη συμμετοχή όλων των ομιλητών θα είναι ο κ. Π. Πετράκης, συνέταιρος - υπεύθυνος Υπηρεσιών Τουριστικών Επιχειρήσεων της PwC Cyprus.

Ενόψει των ευοίωνων προοπτικών στον τομέα του τουρισμού παγκόσμια, αλλά και της αυξανόμενης αβεβαιότητας που χαρακτηρίζει τη γύρω περιοχή μας ειδικότερα, των νέων προοπτικών που διανοίγονται για την κυπριακή τουριστική βιομηχανία, μετά και από τις θεαματικές επιδόσεις της περυσινής χρονιάς και του ολοένα και πιο έντονου ανταγωνιστικού πεδίου που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, τόσο οι διακεκριμένοι ομιλητές, όσο και η ενδιαφέρουσα και επίκαιρη θεματολογία που θα καλύψει το συνέδριο του ΠΑΣΥΞΕ, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό συνέδρων. Το συνέδριο απευθύνεται στους ιδιοκτήτες, γενικούς διευθυντές και διευθυντικά στελέχη των ξενοδοχειακών μονάδων μελών του ΠΑΣΥΞΕ, καθώς και σε άλλους επαγγελματίες - ανώτατα στελέχη από τον ευρύτερο οικονομικό και εμπορικό τομέα του τόπου.

Το τελετουργικό μέρος του συνεδρίου θα προσφωνήσουν ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού, κ. Γ. Λακκοτρύπης, ο ανώτερος εκτελεστικός σύμβουλος του Οίκου PwC Cyprus, κ. Ευγ. Ευγενίου, και ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, κ. Χ. Λοϊζίδης.

Παράλληλα με το συνέδριο, θα λειτουργεί σε διπλανή αίθουσα και η καθιερωμένη Έκθεση Προϊόντων & Υπηρεσιών, που επίσης διοργανώνεται από τον ΠΑΣΥΞΕ για 25η κατά συνέχεια χρονιά, τα εγκαίνια της οποίας θα τελέσει επίσης ο υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και της έκθεσης, ο Σύνδεσμος εκδίδει επίσης “Οδηγό Προϊόντων & Υπηρεσιών” με προϊόντα και υπηρεσίες που ενδιαφέρουν τους ξενοδόχους και, γενικά, όλες τις τουριστικές επιχειρήσεις.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top