Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTripAdvisor: Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017 – 8 ελληνικά στη κορυφή
Ξενοδοχία

TripAdvisor: Τα καλύτερα ξενοδοχεία για το 2017 – 8 ελληνικά στη κορυφή

Τα ξενοδοχεία των ΗΠΑ κατέκτησαν την κορυφή στα βραβεία Travelers' Choice for Hotels του TripAdvisor, αποκομίζοντας 171 διακρίσεις για ισάριθμες μονάδες, με την Ιταλία να βραβεύεται για 162 και την Γαλλία για 158. Το Lindos Blu βρέθηκε στην 18η θέση της 25άδας των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο συνολικά.

Το TripAdvisor ανακοίνωσε τους νικητές των βραβείων “2017 Travelers’ Choice for Hotels”. Οι νικητές των βραβείων προσδιορίστηκαν με βάση εκατομμύρια κριτικές και απόψεις που συλλέγονται μέσα σε ένα χρόνο από τους ταξιδιώτες του TripAdvisor σε όλο τον κόσμο. Στο 15ο έτος των βραβείων, το TripAdvisor ανέδειξε τις 7.612 κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες του κόσμου σε 109 χώρες και οκτώ περιοχές, στις κατηγορίες “Κορυφαία ξενοδοχεία”, “Πολυτελείας”, “Οικονομικά”, “Μικρά”, “Καλύτερης εξυπηρέρησης”, “Β&B και ξενώνες”, “Ρομαντικά” και “Οικογενειακά”. Τα χαρακτηριστικά των νικητών των βραβείων είναι οι αξιοσημείωτα καλές τους υπηρεσίες, η σχέση αξίας και τιμής και η ποιότητα.

“Το TripAdvisor βασίζεται στις εμπειρίες και τις απόψεις της ταξιδιωτικής μας κοινότητας για να καθοριστούν οι νικητές των βραβείων,” δήλωσε η Barbara Messing, υπεύθυνη μάρκετινγκ του TripAdvisor. “Οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν τα ταξίδια τους για το 2017 μπορεί να εμπνευστούν από μερικά από τα καλύτερα μέρη σε όλο τον κόσμο με τη βοήθεια αυτής της ξεχωριστής ομάδας καταλυμάτων που διακρίθηκαν”.


Το roof του Aria Hotel Budapest.

Καλύτερο συνολικά ξενοδοχείο στον κόσμο για το 2017 ανακηρύχθηκε το Aria Hotel Budapest, στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. “Το TripAdvisor και η επιδίωξη του 100% της ικανοποίησης των πελατών αποτελούν εδώ και καιρό τον ακρογωνιαίο λίθο του οτιδήποτε κάνουμε στο Library Hotel Collection”, είπε ο Henry Kallan, πρόεδρος του ομίλου. “Το να κερδίσουμε το βραβείο Travellers’ Choice for Hotels για το ξενοδοχείο μας Aria Hotel Budapest μας κάνει πολύ περήφανους. Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Aria συνδυάζει το πάθος για τη μουσική και την όμορφη αρχιτεκτονική για την οποία είναι διαδεδομένη η Βουδαπέστη, και που οι επισκέπτες μας την αγαπούν”.

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύθηκε με οκτώ ξενοδοχεία. Το Lindos Blu βρέθηκε στην 18η θέση της 25άδας των καλύτερων ξενοδοχείων στον κόσμο. Στην κατηγορία “Μικρά ξενοδοχεία”, την 4η θέση καταλαμβάνει το Anastasis Apartments στο Ημεροβίλι, ενώ στην 14η θέση βρίσκεται το Celestia Grand στα Φηρά. Στην κατηγορία “Οικονομικά, το Tania Milos στη Πολλονία της Μήλου βρίσκεται στην 2η θέση και στην 3η το Venus Hotel & Suites στο Καλαμάκι στη Ζάκυνθο. Το Lindos Blu επανεμφάνιζεται και στην κατηγορία “Πολυτελείας”, στη 10η θέση, με το Porto Sani στη Σάνη Χαλκιδικής να καταλαμβάνει την 17η θέση. Το Anastasis Apartments κατατάσσεται 3ο και στην κατηγορία “Ρομαντικά”, με το Lindos Blu να βρίσκεται στην 5η θέση. Τέλος, στην κατηγορία “Οικογενειακή’ συναντάμε το Sani Beach στη Σάνη Χαλκιδικής στην 6η θέση, ενώ στην 16η θέση βρίσκεται το Holiday village Rhodes στα Κολύμπια Ρόδου.

Στη κατηγορία ‘Οικογενειακά” διακρίθηκε και το Olympic Lagoon Resort Paphos στην Πάφο, καταλαμβάνοντας την 20ή θέση.

Το Top 10 στα Travellers’ Choice Hotels in the World
1. Aria Hotel Budapest – Budapest, Ουγγαρία
2. Mandapa, A Ritz-Carlton Reserve – Ubud, Ινδονησία
3. Turin Palace Hotel – Turin, Ιταλία
4. Hotel The Serras – Barcelona, Ισπανία
5. BoHo Prague Hotel – Prague, Τσεχία
6. Portrait Firenze – Florence, Ιταλία
7. Shinta Mani Resort – Siem Reap Province, Καμπότζη
8. Hanoi La Siesta Hotel & Spa – Hanoi, Βιετνάμ
9. Tulemar Bungalows & Villas – Province of Puntarenas, Κόστα Ρίκα
10. JA Manafaru – Haa Alif Atoll, Μαλδίβες

Στη φωτογραφία, το Lindos Blu στη Ρόδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024