Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤιμητική διάκριση για τον KOT για το πρόγραμμα CHTN-Τουρισμός και Πολιτιστική Κληρονομιά

Τιμητική διάκριση για τον KOT για το πρόγραμμα CHTN-Τουρισμός και Πολιτιστική Κληρονομιά

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), κέρδισε τιμητική διάκριση για το πρόγραμμα “CHTN – “Τουρισμός και Πολιτιστική Κληρονομιά” που παρουσίασε στο ευρωπαϊκό συνέδριο Employment Week 2001, που διοργανώθηκε πρόσφατα από την […]

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ<.>), κέρδισε τιμητική διάκριση για το πρόγραμμα<...> "CHTN – "Τουρισμός και Πολιτιστική Κληρονομιά" που παρουσίασε στο ευρωπαϊκό συνέδριο Employment Week 2001, που διοργανώθηκε πρόσφατα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή τις Βρυξέλλες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Γενική Διεύθυνση Education and Culture – επέλεξε μόνο πέντε από τα εκατοντάδες προγράμματα Leonardo da Vinci που ολοκληρώθηκαν κατά την περίοδο 1995-1999 σε όλες τις χώρες της Ευρώπης σαν προγράμματα με αξιόλογα αποτελέσματα για να παρουσιαστούν στα πλαίσια του Συνεδρίου Employment Week 2001. Ανάμεσα στα πέντε αυτά προγράμματα ήταν και το πρόγραμμα CHTN του KOT.

Όπως αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα σχετικά με το πρόγραμμα και την τιμητική διάκριση η επιτυχία του KOT αποτελεί επικρότηση για την αξιόλογη και ποιοτική δουλειά που έγινε για την επιτυχή υλοποίηση, διαχείριση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα περιλάβει το πρόγραμμα CHTN στη βάση δεδομένων προγραμμάτων Leonardo με αξιόλογα αποτελέσματα, καθώς επίσης και σε ειδική μπροσούρα Leonardo με θέμα τον τουρισμό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024