Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Σταματά το δρομολόγιο Πάφος - Αθήνα της Ryanair

Βίκυ Καραντζαβέλου - 25 Ιανουάριος 2017, 14:49

Η Ryanair διακόπτει το δρομολόγιο Πάφος - Αθήνα από τις 28 Μαρτίου.


Η Ryanair έχει επισημοποιήσει, ουσιαστικά, την κατάργηση του δρομολογίου Πάφου-Αθήνα από τα τέλη Μαρτίου, με την απόσυρση της συγκεκριμένης πτήσης από το πρόγραμμα πτήσεων που υπέβαλε στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας και στην διαχειρίστρια εταιρεία των Κυπριακών Αεροδρομίων Hermes.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, από αρμόδια πηγή επισημαίνεται ότι οι φορείς της Πάφου είχαν πρόσφατα συνάντηση με ανώτατο στέλεχος του ιρλανδικού αερομεταφορές, στην οποία τους κατέστησε σαφές ότι το δρομολόγιο Πάφος - Αθήνα καταργείται οριστικά, στρέφοντας τα βέλη του προς τις ελληνικές αρχές, αλλά μη δίνοντας συγκεκριμένες πληροφορίες για το ακριβές πρόβλημα που προκάλεσε την αναπάντεχη αυτή απόφαση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, αν και από κάποιες πλευρές στην Κύπρο αφηνόταν ανοιχτό το ενδεχόμενο το πρόβλημα να είχε να κάνει με τις διαφορές μεταξύ της Ryanair και των κυπριακών αρχών των αεροδρομίων, η συνάντηση με τον ανώτερο αξιωματούχο της εταιρείας κατέστησε σαφές ότι το πρόβλημα έχει να κάνει με τις ελλαδικές αρχές και όχι τις κυπριακές. “Πράγμα”, τόνισε η εν λόγω πηγή, “που περιορίζει σε μεγάλο βαθμό τις όποιες δυνατότητες πιέσεων από πλευράς μας”.

Οικονομικοί, εμπορικοί και τουριστικοί φορείς της Πάφου εξακολουθούν να αναζητούν τρόπους αλλαγής του αρνητικού σκηνικού, προτάσσοντας τον κυρίαρχο ρόλο που διαδραματίζει η εταιρεία για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Πάφου και για την αύξηση του ρεύματος των επισκεπτών, με “αιχμή του δόρατος” το δρομολόγιο Πάφος - Αθήνα, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξοι.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top