Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Αισιόδοξα τα μηνύματα από την αυστριακή αγορά για τα Ιόνια Νησιά το 2017

Τατιάνα Ρόκου - 26 Ιανουάριος 2017, 11:04

Το τηλεοπτικό κρατικό κανάλι 3 της Αυστρίας θα έρθει με συνεργείο την προσεχή άνοιξη στα Ιόνια Νησιά για γυρίσματα βίντεο, τα οποία θα προβληθούν σε ειδικές ταξιδιωτικές εκπομπές.


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “FERIEN 2017” στη Βιέννη, από 12 ως 15 Ιανουαρίου. Τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για όλα τα νησιά της περιφέρειας. Αυτό τεκμηριώθηκε στο πλαίσιο των επαφών με τους Tour Operators, τον ΕΟΤ – Γραφείο Βιέννης και τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και εκπροσώπους της κρουαζιέρας και άλλους παράγοντες.

Στο περίπτερο της περιφέρειας υπήρχε όλες τις ημέρες και ώρες της έκθεσης μεγάλη προσέλευση κοινού και οι απαντήσεις σε απορίες του κοινού δόθηκαν στη γερμανική γλώσσα από την κα Renate Μανωλάκου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος πραγματοποίησε συναντήσεις, πέραν των παραπάνω παραγόντων, και με το τηλεοπτικό κρατικό κανάλι 3 της Αυστρίας, από το οποίο θα έρθει συνεργείο την προσεχή άνοιξη στα Ιόνια Νησιά για γυρίσματα βίντεο, τα οποία θα προβληθούν σε ειδικές εκπομπές που αφορούν σε ταξίδια. Επίσης, έγιναν επαφές με το τουριστικό περιοδικό “Traveller”, την εφημερίδα “Griechenland Zeitung” και τη διευθύντρια της αεροπορικής εταιρείας Austrian, Micheela Gruber.

Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσώπησε η κα Μάγδα Λούβρου, διευθύντρια Τουρισμού. Παραβρέθηκαν επίσης, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από τον επιχειρηματικό κόσμο.Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ. Γερ. Τιμοθεάτος, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γιάννης Ραφαλιάς, στέλεχος γραφείου ΕΟΤ Βιέννης, Γιάννης Αφουκατούδης, διευθυντής του T.O. Thomas Cook-Neckermann Αυστρίας, Σπύρος Γαλιατσάτος, αντιπεριφερειάρχης και Καλλιόπη Κουρούσια, διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top