Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑισιόδοξα τα μηνύματα από την αυστριακή αγορά για τα Ιόνια Νησιά το 2017
Εκθέσεις

Αισιόδοξα τα μηνύματα από την αυστριακή αγορά για τα Ιόνια Νησιά το 2017

Το τηλεοπτικό κρατικό κανάλι 3 της Αυστρίας θα έρθει με συνεργείο την προσεχή άνοιξη στα Ιόνια Νησιά για γυρίσματα βίντεο, τα οποία θα προβληθούν σε ειδικές ταξιδιωτικές εκπομπές.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε με δικό της περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “FERIEN 2017” στη Βιέννη, από 12 ως 15 Ιανουαρίου. Τα μηνύματα για την ερχόμενη τουριστική περίοδο είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για όλα τα νησιά της περιφέρειας. Αυτό τεκμηριώθηκε στο πλαίσιο των επαφών με τους Tour Operators, τον ΕΟΤ – Γραφείο Βιέννης και τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά και εκπροσώπους της κρουαζιέρας και άλλους παράγοντες.

Στο περίπτερο της περιφέρειας υπήρχε όλες τις ημέρες και ώρες της έκθεσης μεγάλη προσέλευση κοινού και οι απαντήσεις σε απορίες του κοινού δόθηκαν στη γερμανική γλώσσα από την κα Renate Μανωλάκου.

Ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Σπύρος Γαλιατσάτος πραγματοποίησε συναντήσεις, πέραν των παραπάνω παραγόντων, και με το τηλεοπτικό κρατικό κανάλι 3 της Αυστρίας, από το οποίο θα έρθει συνεργείο την προσεχή άνοιξη στα Ιόνια Νησιά για γυρίσματα βίντεο, τα οποία θα προβληθούν σε ειδικές εκπομπές που αφορούν σε ταξίδια. Επίσης, έγιναν επαφές με το τουριστικό περιοδικό “Traveller”, την εφημερίδα “Griechenland Zeitung” και τη διευθύντρια της αεροπορικής εταιρείας Austrian, Micheela Gruber.

Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσώπησε η κα Μάγδα Λούβρου, διευθύντρια Τουρισμού. Παραβρέθηκαν επίσης, τουριστικοί πράκτορες και ξενοδόχοι από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ. Γερ. Τιμοθεάτος, πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Γιάννης Ραφαλιάς, στέλεχος γραφείου ΕΟΤ Βιέννης, Γιάννης Αφουκατούδης, διευθυντής του T.O. Thomas Cook-Neckermann Αυστρίας, Σπύρος Γαλιατσάτος, αντιπεριφερειάρχης και Καλλιόπη Κουρούσια, διευθύντρια του Γραφείου ΕΟΤ Βιέννης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024