Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΞεκινά στις 27 Ιανουαρίου η 4η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Εκθέσεις

Ξεκινά στις 27 Ιανουαρίου η 4η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Φέτος η έκθεση έρχεται με ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια οινογνωσίας, ζωντανή μαγειρική απο τον Λευτέρη Λαζάρου και διάσημους σεφ στο 'Μαγειρεύουμε Ελλάδα' και ελληνικά κοκτέιλ με τσίπουρο και ούζο στο 'Πίνουμε Ελλάδα' και υπόσχεται να κάνει την παρουσία εκθετών και κοινού μια μοναδική εμπειρία.

Η αντίστροφη μέτρηση για την 4η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει ξεκινήσει. Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, θα “πλημμυρίσει” με εκλεκτούς θησαυρούς, αρώματα και γεύσεις από την ελληνική γη.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι μια ολοκληρωμένη έκθεση που απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο κοινό και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου αναμένεται ότι περισσότεροι από 40.000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην πατρίδα μας όπου οι ιδιώτες θα μπορούν να βρουν σπάνια, εξειδικευμένα  προϊόντα μοναδικής ποιότητας και να κάνουν τις αγορές τους απευθείας από 300 επιλεγμένους εκθέτες, ενώ παράλληλα οι επιχειρηματίες θα κάνουν χρήσιμες επαγγελματικές επαφές ανοίγοντας στην επιχείρησή τους νέες προοπτικές.

Φέτος ακόμη πιο εμπλουτισμένη και ανανεωμένη η έκθεση, έρχεται με ένα πλήθος από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως σεμινάρια οινογνωσίας, ζωντανή μαγειρική απο τον Λευτέρη Λαζάρου και διάσημους σεφ στο “Μαγειρεύουμε Ελλάδα” και ελληνικά κοκτέιλ με τσίπουρο και ούζο στο “Πίνουμε Ελλάδα” και υπόσχεται να κάνει την παρουσία εκθετών και κοινού μια μοναδική εμπειρία.

Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 φιλοξενεί την Περιφέρεια Κρήτης, ως τιμώμενη περιοχή, με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, ενώ την έκθεση θα τιμήσουν με αυτόνομα περίπτερα άλλες έξι περιφέρειες της Ελλάδας, το Βόρειο Αιγαίο, το Νότιο Αιγαίο, η Στερεά Ελλάδα, η Δυτική Ελλάδα, η Αττική και τα Ιόνια νησιά οι οποίες θα μας πλημμυρίσουν με χρώματα και αρώματα από όλη την Ελλάδα.

Τέλος, η Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ και το Chef Club Κρήτης συνδιοργανώνουν, για δεύτερη φορά, το “Greek Chef 2017”, έναν πανελλήνιο διαγωνισμό μαγειρικής που θα αναδείξει τους επόμενους μεγάλους σεφ της χώρας, ο οποίος απευθύνεται σε επαγγελματίες και σπουδαστές ΣΕΦ.

Η εταιρεία Παραγωγής και Προμήθειας Ηλεκτρικού Ρεύματος VOLTERRA ΑΕ είναι μεγάλος χορηγός της 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ενώ  τη διοργάνωση της έκθεσης αναλαμβάνει και φέτος η RM International.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024