Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Σεμινάρια

Ο J. Giannatos (Panadvert) μιλά για τα digital trends στην ξενοδοχία, στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass

Τατιάνα Ρόκου - 27 Ιανουάριος 2017, 11:56

Το Hotel Marketing Masterclass συνδιοργανώνεται από την TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα.


Για τις ψηφιακές τάσεις που θα επηρεάσουν τον ξενοδοχειακό κλάδο το 2017 θα μιλήσει ο κ. John Giannatos στο προσεχές Hotel Marketing Masterclass. Αυτό το άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου 2017 στην Αθήνα.

Ο κ. Giannatos, με περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας στο Online Marketing, συνδυάζει την ευρεία γνώση του τομέα του μάρκετινγκ με εκείνη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι διευθύνων σύμβουλος της Panadvert, εταιρείας Online Marketing & Advertising την οποία ίδρυσε το 2006 και η οποία διαχειρίζεται το Digital Marketing σε τουριστικές επιχειρήσεις και πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.Έχει εργαστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού συμπεριλαμβανομένων και των Ηνωμένων Πολιτειών στη Silicon Valley ως σύμβουλος προώθησης ευρωπαϊκών Startup, ενώ υπήρξε μέλος σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες Marketing στον κόσμο υπό την αιγίδα της Sony και της Philips για την προώθηση του Blu-Ray format. Έχει δραστηριοποιηθεί πολλά χρόνια στο e-commerce στην Αγγλία, τη Γερμανία και το Λουξεμβούργο και ήταν σχεδιαστής συστημάτων ROI Analytics και Performance Marketing Analysis tools.

Η Panadvert είναι εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή υπηρεσιών Online Marketing στον τουρισμό, με έμφαση σε ξενοδοχεία κυρίως 5 αστέρων ή μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους. Στόχος της είναι η βελτίωση της εμπορικής και κοινωνικής εικόνας ενός ξενοδοχείου μέσα από τα ψηφιακά μέσα με απώτερο σκοπό την μεγιστοποίηση των απευθείας κρατήσεων. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα Louis Hotels, τον Όμιλο Electra, τη Hotel Brain, το Travelplan, το Mouzenidis Travel, τη Sky Express, την Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου και την Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Το Hotel Marketing Masterclass συνδιοργανώνεται από την TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα. Το φετινό Hotel Marketing Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2017, με το Boutique Hotel Masterclass να πραγματοποιείται στις 12 Φεβρουαρίου και το Hotel Spa Masterclass στις 13 Φεβρουαρίου.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top