Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕγκαίνια για το ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors στο Μεγάλη Βρεταννία
Ξενοδοχεία

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο GB Corner Gifts & Flavors στο Μεγάλη Βρεταννία

Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 – 20:00.

Το GB Corner Gifts & Flavors, άνοιξε τις πόρτες του την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου για να υποδεχθεί πλήθος φίλων στο πλαίσιο των εγκαινίων του. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να μπουν στον μαγικό “shopping” κόσμο του ανακαινισμένου GB Corner Gifts & Flavors και να θαυμάσουν από κοντά τα μοναδικά προϊόντα και τα πρωτότυπα είδη δώρων που διαθέτει. Την παράσταση “έκλεψαν” οι καταρράκτες σοκολάτας που “έντυσαν” της βιτρίνες του GB Corner.

Οι καλεσμένοι γνώρισαν από κοντά τον βραβευμένο Γάλλο Pastry Chef Arnaud Larher και γεύτηκαν τις υπέροχες γλυκιές του δημιουργίες που φιλοξενούνται στον καινούριο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος. Γαλλικές τάρτες, πάστες, αλλά και τα φημισμένα σοκολατάκια και σοκολάτες του Arnaud Larher εντυπωσίασαν για την κομψή τους εμφάνιση και για τη φίνα γεύση τους. Τarte Τentation, Εxpression Chocolat, Tarte Tatin, Paris-Brest, Tarte Hawai, Tarte Citron, Monte Cristo, Casse Noisette, Saint Honoré Bahia καθώς και πρωτότυπα κέικ σε διάφορες γεύσεις “έκλεψαν” την παράσταση μέσα από την εντυπωσιακή βιτρίνα.

Οι καλεσμένοι δοκίμασαν επίσης τα απολαυστικά πολύχρωμα macarons της Μεγάλης Βρεταννίας σε κλασικές, αλλά και ελληνικές γεύσεις με μαστίχα, χαλβά, ελαιόλαδο και λουκούμι τριαντάφυλλο, γνώρισαν τη σειρά αυθεντικών GB προϊόντων και είδαν από κοντά τα επώνυμα γυναικεία ρούχα Zeus + Dione, αλλά και τις κασμιρένιες δημιουργίες Brunello Cucinelli.

Το GB Corner Gifts & Flavors λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 11:00 – 20:00.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024