Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠτήσεις με κοινό κωδικό της Turkish Airlines με την Pakistan International Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις με κοινό κωδικό της Turkish Airlines με την Pakistan International Airlines

Με την επέκταση της συμφωνίας για τις πτήσεις κοινού κωδικού, η Pakistan International Airlines θα είναι σε θέση να διαθέτει θέσεις σε πτήσεις της Turkish Airlines από την Istanbul προς την Ατλάντα, το Γιοχάνεσμπουργκ, την Αθήνα, το Άμστερνταμ, την Τασκένδη, τη Μόσχα, το Μαϊάμι, τη Βοστόνη, το Χιούστον, την Ουάσιγκτον, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο με το δικό της κωδικό και αριθμό πτήσης.

Η Turkish Airlines και η Pakistan International Airlines διευρύνουν τη συνεργασία τους για πτήσεις με κοινό κωδικό από την 1η Φεβρουαρίου 2017. Η προσθήκη των νέων γραμμών θα επιτρέψει στις δύο αεροπορικές εταιρείες να επεκταθούν σε νέες αγορές, ενώ προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες δυνατότητες για να ταξιδέψουν.

Με την επέκταση της συμφωνίας για τις πτήσεις κοινού κωδικού, η Pakistan International Airlines θα είναι σε θέση να διαθέτει θέσεις σε πτήσεις της Turkish Airlines από την Κωνσταντινούπολη προς την Ατλάντα, το Γιοχάνεσμπουργκ, την Αθήνα, το Άμστερνταμ, την Τασκένδη, τη Μόσχα, το Μαϊάμι, τη Βοστόνη, το Χιούστον, την Ουάσιγκτον, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και το Σικάγο με το δικό της κωδικό και αριθμό πτήσης, εκτός από την ήδη υπάρχουσα συνεργασία στις πτήσεις από την Κωνσταντινούπολη, από και  προς το Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχόρη. Παράλληλα η Turkish Airlines θα διαθέτει στην αγορά τις πτήσεις της Pakistan International Airlines από το Καράτσι και το Ισλαμαμπάντ προς το Ντουμπάι, το ‘Αμπου Ντάμπι και το Μουσκάτ και από τη Λαχόρη προς το Ντουμπάι και το Άμπου Ντάμπι με το δικό της κωδικό και αριθμό πτήσης.

Η Turkish Airlines πραγματοποιεί σήμερα 7 δρομολόγια σε κάθε μία από τις διαδρομές από την Κωνσταντινούπολη, από και προς το Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχόρη. Η διευρυμένη συνεργασία σε πτήσεις με κοινό κωδικό προσφέρει στους επιβάτες πιο εφικτές ανταποκρίσεις, καθώς και αμέτρητες ευκαιρίες για ταξίδια όχι μόνο για τους προορισμούς της Τουρκίας και του Πακιστάν αλλά και πέρα από αυτούς. Οι πτήσεις της Pakistan International Airlines προς τη Τζέντα και τη Μεντίνα, καθώς και 8 εσωτερικά δρομολόγια από το Καράτσι, το Ισλαμαμπάντ και τη Λαχόρη, προσαρτώνται στην αναθεωρημένη ειδική συμφωνία επιμερισμού (Special-Pro-Rate-Agreement – SPA), που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου του 2017 και επιτρέπει στην Turkish Airlines να προσεγγίζει εσωτερικούς προορισμούς στο Πακιστάν. Η νέα SPA περιλαμβάνει επίσης όλους τους αμερικανικούς προορισμούς της Turkish Airlines, καθώς και τα περισσότερα από τα ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Όπως είναι κατανοητό, η Turkish Airlines και η Pakistan International Airlines θα συνεχίσουν να συνεργάζονται για να ενισχύσουν τις τουριστικές προοπτικές και τις πολιτιστικές σχέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν και να προωθήσουν τα επαγγελματικά ταξίδια μεταξύ των δύο χωρών.

Ο διευθύνων δύμβουλος και αναπληρωτής πρόεδρος της Turkish Airlines, Bilal Ekşi δήλωσε ότι οι επιβάτες θα μπορούν να ταξιδεύουν με πιο βολικές ανταποκρίσεις και θα έχουν στη διάθεσή τους πιο ευέλικτες εναλλακτικές λύσεις. Ανέφερε επίσης ότι: “Όσο περισσότερο αυξηθεί η συχνότητα των δρομολογίων μεταξύ των δύο χωρών στο μέλλον, τόσο περισσότερο θα επεκτείνεται η συνεργασία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων, έτσι ώστε οι επιβάτες να ταξιδεύουν με ακόμη μικρότερους χρόνους αναμονής και με μεγαλύτερη άνεση”.

Όσον αφορά την επέκταση της συνεργασίας, ο διευθύνων σύμβουλος της Pakistan International Airlines, Bernd Hildenbrand ανέφερε: “Το Πακιστάν και η Τουρκία είναι αδελφές χώρες και έχουν στενές πολιτιστικές και επιχειρηματικές σχέσεις σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των αεροπορικών μεταφορών. Η Pakistan International Airlines δίνει ιδιαίτερη σημασία στις εμπορικές σχέσεις της με την Turkish Airlines και η επέκταση της συμφωνίας codeshare θα προσθέσει περισσότερη αξία στις εμπορικές μας σχέσεις και θα είναι εξίσου επωφελής για τους πελάτες μας. Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε περισσότερες εμπορικές συμφωνίες”.

Χρησιμοποιώντας ως κύριο κόμβο της την Κωνσταντινούπολη, η Turkish Airlines εξυπηρετεί 246 διεθνείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο, με περισσότερους από 100 να βρίσκονται στην Ευρώπη. Χάρη στην προνομιακή γεωγραφική θέση της Κωνσταντινούπολης, η συνεργασία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων θα επιτρέπει στους επιβάτες που αναχωρούν από το Πακιστάν να ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο με ενδιάμεσο σταθμό την Κωνσταντινούπολη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024