Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Βόλος - Πήλιο οι φετινές τιμώμενες περιοχές ΕΟΤ στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες

Βίκυ Καραντζαβέλου - 31 Ιανουάριος 2017, 09:31

Φέτος, η περιοχή του Βόλου και του Πηλίου θα είναι και η τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ στη Salon des Vacances, γεγονός που θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση της περιοχής σε Tour Operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους και μια γαστρονομική εκδήλωση.


Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας πρόκειται να συμμετέχει φέτος στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες από τις 2-5 Φεβρουαρίου 2017 στο stand του Δήμου Βόλου, το οποίο θα στηρίξουν με την παρουσία τους οι Δήμοι Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου που θα βρίσκεται στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Φέτος η περιοχή του Βόλου και του Πηλίου θα είναι και η τιμώμενη περιοχή του ΕΟΤ, γεγονός που θα περιλαμβάνει μια παρουσίαση της περιοχής σε Tour Operators, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφους και μια γαστρονομική εκδήλωση. Η παρουσίαση πραγματοποιείται από την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και το Επιμελητήριο Μαγνησίας σε συνεργασία με τους τρεις Δήμους στο περίπτερο του ΕΟΤ στις 2 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30, ενώ η εκδήλωση θα γίνει από την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου.

“Η παρουσία της περιοχής στην εν λόγω έκθεση και στην αγορά του Βελγίου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική, καθώς θα ενισχύσει την προώθηση της νέας απευθείας αεροπορικής σύνδεσης του αεροδρομίου των Βρυξελλών με το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας που θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο. Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι όταν γίνονται συλλογικές προσπάθειες με γνώμονα τη συνέργεια το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι στεμμένο με επιτυχία. Γιατί ‘όλοι μαζί μπορούμε’”, επισημαίνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top