Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΤο Swiss Education Group συνάπτει συνεργασία με την εταιρεία πολυτελών ρολογιών Hublot
Τουριστική εκπαίδευση

Το Swiss Education Group συνάπτει συνεργασία με την εταιρεία πολυτελών ρολογιών Hublot

Η κίνηση αυτή θα προσφέρει μία νέα ειδίκευση στον τομέα διαχείρισης των ειδών πολυτελείας, στο Hotel Institute Montreux (HIM).

Το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, προχώρησε στη σύναψη συνεργασίας με τη Hublot, την κορυφαία εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών. Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά την ηγετική θέση του SEG στον τομέα της ξενοδοχειακής εκπαίδευσης και θα προσφέρει μία νέα ειδίκευση στον τομέα διαχείρισης των ειδών πολυτελείας, στο Hotel Institute Montreux (HIM). Το πρόγραμμα αυτό θα υποστηρίζεται από τη Hublot, η οποία θα συνεισφέρει παρέχοντας την εμπειρία και τη γνώση της σε αυτό τον τομέα στους φοιτητές της σχολής. Το SEG προσφέρει στους φοιτητές του την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να κατανοήσουν βαθύτερα την αλματώδη άνοδο που καταγράφει ο τομέας των ειδών πολυτελείας και να αναπτύξουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διαμορφώσουν μία καριέρα σε αυτό τον τομέα, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση σε αυτό τον κλάδο.

“Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για το Swiss Education Group, το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη συνεργασιών με κορυφαίες εταιρείες και στην παροχή ξεχωριστής ειδίκευσης σε κάθε μια από τις 5 σχολές  που έχουμε”, σημείωσε ο Benoit Samson, Chief Brand & Marketing Officer του SEG. “Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ενδιαφέρουσες προοπτικές καριέρας που προσφέρει ο τομέας ειδών πολυτελείας είμαστε πεπεισμένοι πως η εμπειρία της Hublot στην κατασκευή κορυφαίων προϊόντων και στη διαχείριση του brand θα συμβάλλει στην επιτυχημένη πορεία των σπουδαστών, ως υποψήφιοι της αγοράς εργασίας οι οποίοι είναι ταλαντούχοι, με πολλαπλές δεξιότητες και ικανοί να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγορά”, κατέληξε ο ίδιος.
 
Ο Ricardo Guadalupe, διευθύνων σύμβουλος στη Hublot, πρόσθεσε: “Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία με το Swiss Education Group αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία της Hublot να  επιδιώκει να μεταδώσει τη γνώση της στους σύγχρονους νέους. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε με τους σπουδαστές την πείρα μας, τα success stories καθώς επίσης και κάποιες από τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν. Οι νέοι του σήμερα θα γίνουν οι διευθυντές του αύριο και αποτελεί δικό μας χρέος να συνεισφέρουμε στην μελλοντική τους επιτυχία”.

Στενή συνεργασία κατά τη διάρκεια του μαθήματος
Η Hublot θα συμβάλλει στο πρόγραμμα εξειδίκευσης στο Luxury Business Management, το οποίο τρέχει ήδη στο Hotel Institute Montreux. Κορυφαία στελέχη εταιριών θα συνεργαστούν απευθείας με τους σπουδαστές για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στον τομέα των ειδών πολυτελείας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις από διακεκριμένους ομιλητές και επιστημονικά άρθρα καθώς επίσης και αποκλειστικές επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου και την παρουσία του brand στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει το Swiss Education Group. Η Hublot προσφέρει, επίσης, τη δυνατότητα πρόσληψης των αποφοίτων ως μέρος της συνεργασίας.
 
“Από την ίδρυσή του, το Swiss Education Group έχει ταυτίσει την Ελβετική παράδοση και αριστεία με τις πρακτικές εκπαίδευσης που παρέχει στον τομέα διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων” εξήγησε ο Florent Rondez, Group CEO. “Για αυτό το λόγο συνεχίζουμε να κρατάμε ισχυρούς δεσμούς με σημαντικό αριθμό κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου, οι οποίοι μας παρέχουν πολύτιμες πληροφορίες. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι τα προγράμματά μας ανταποκρίνονται στην ισχύουσα πραγματικότητα που επικρατεί στον κλάδο και επιτρέπει στους αποφοίτους μας να κατακτήσουν εξαιρετικές θέσεις εργασίας στη διεθνή αγορά”, τόνισε κλείνοντας.
 
Hotel Institute Montreux (HIM)
Με έτος ίδρυσης το 1985, το HIM διαθέτει εξαιρετική φήμη ανά τον κόσμο για την υψηλή ποιότητα των προγραμμάτων του, τα οποία είναι προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ανάγκες της αγοράς. Το HIM προσφέρει μια σειρά μεταπτυχιακών και Bachelor στο Hotel Management με εξειδίκευση στα οικονομικά, στο μάρκετινγκ και στο human resources, συνδυάζοντας τις βέλτιστες πρακτικές ξενοδοχειακής εκπαίδευσης που εφαρμόζονται στην Ελβετία με τις πρακτικές management της Αμερικής. Τα πτυχία Bachelor διδάσκονται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Northwood (Ηνωμένες Πολιτείες).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024