Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ spa designer Φ. Κοκοτός στους ομιλητές του Hotel Spa Masterclass
Σεμινάρια

Ο spa designer Φ. Κοκοτός στους ομιλητές του Hotel Spa Masterclass

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa.

Για τον κρίσμο ρόλο του spa design στην επιτυχία ενός ξενοδοχειακού spa θα μιλήσει ο κ. Φώτης Κοκοτός στο προσεχές Hotel Spa Masterclass. Το σεμινάριο αυτό που απευθύνεται σε ιδιοκτητες, διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων και spa managers θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Ο κ. Κοκοτός ασχολείται πάνω από δέκα χρόνια με τη σχεδίαση, κατασκευή και διακόσμηση ξενοδοχειακών spa, έχοντας μεταξύ άλλων αναλάβει το πολυβραβευμένο Six Senses Spa στο ξενοδοχείο Porto Elounda της Κρήτης, το Aura Spa στο Ikaros Beach των Μαλίων Κρήτης, το Garden Spa στο Istron Villas της Κρήτης και το Med Sea Health Spa στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Είναι επιχειρηματίας του τουρισμού και των κατασκευών με σπουδές φυσικών επιστημών στο Cambridge και μηχανικού περιβάλλοντος στο UCLA, στα οποία κέρδισε υποτροφίες. Εργάζεται από μαθητής στα ξενοδοχεία ΕΛΟΥΝΤΑ ΑΕ της οικογένειάς του, ενώ δραστηριοποιείται ανεξάρτητα ως μελετητής-κατασκευαστής spa καθώς και στην ανάπτυξη παραθεριστικών κατοικιών. Ταυτόχρονα, είναι μέλος των Δ.Σ. του ΣΕΤΕ και της Marketing Greece και αρθρογραφεί τακτικά για θέματα τουρισμού, περιβάλλοντος, και πολιτικής.

Το Hotel Spa Masterclass είναι ένα άκρως εξειδικευμένο σεμινάριο που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και διευθυντικά στελέχη ξενοδοχείων, καθώς και σε στελέχη του κλάδου των spa. Οι ιδιαίτερα έμπειροι εισηγητές του σεμιναρίου θα αναλύσουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ευεξίας, τα ενδεδειγμένα εργαλεία του μάρκετινγκ, τη δημιουργία ελκυστικών spa και την κερδοφόρο λειτουργία τους μέσω της συνεχούς βελτίωσης στην ικανοποίηση των πελατών και της αύξησης των εσόδων.

Το Hotel Spa Masterclass συνδιοργανώνεται από το TravelDailyNews και τον δρα Δημήτρη Κούτουλα και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο AIROTEL Parthenon Hotel στην Αθήνα.

Το φετινό Hotel Spa Masterclass εντάσσεται στο σεμιναριακό τριήμερο της TravelDailyNews στις 11, 12 και 13 Φεβρουαρίου 2017, με το Hotel Marketing Masterclass να πραγματοποιείται στις 11 Φεβρουαρίου και το Boutique Hotel Masterclass στις 12 Φεβρουαρίου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024