Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Αφιερωμένο στη Θεσσαλονίκη το δεύτερο τεύχος του Digital Magazine '12Twelve'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Φεβρουάριος 2017, 10:52

Στόχος είναι μία μοντέρνα digital έκδοση, επικεντρωμένη στον ποιοτικό τουρισμό, που θα αποκωδικοποιεί το σύγχρονο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάζει την πιο ελκυστική εκδοχή της μέσα από επιλεγμένες προτάσεις, διαδρομές, hot spots, insiders’ tips και φυσικά τις καλύτερες διευθύνσεις της πόλης.


Η Ομοσπονδία FEDHATTA, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας “ΔΩΔΕΚΑ”, σε συνεργασία με την εταιρεία Today’s World και σε συνέχεια της πρώτης έκδοσης του πρώτου αγγλόφωνου ταξιδιωτικού digital περιοδικού “12Twelve” που αφιερώθηκε στην Αττική, ανακοινώνει την κυκλοφορία της δεύτερης έκδοσης που τώρα αφιερώνεται στη Θεσσαλονίκη.

Το ψηφιακό περιοδικό για tablets “12Twelve”, προβάλει τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, με πρωτογενές υλικό, πλούσια εικόνα, ήχο, βίντεο και διαδραστικά στοιχεία.

Στο δεύτερο τεύχος του 12twelve αναδεικνύονται όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το DNA της επιτυχίας της Θεσσαλονίκης και την καθορίζουν ως τουριστικό προϊόν. Το αρχιτεκτονικό θαύμα της Νέας Παραλίας, η νεανική κουλτούρα που καθορίζει διαχρονικά το lifestyle της πόλης, η εξαιρετική πολυσυλλεκτική κουζίνα της με τις διάσημες trademark γεύσεις, οι δρόμοι του κρασιού της Βορείου Ελλάδος, η μαγευτική Χαλκιδική, είναι μερικά από τα highlights της θεματολογίας, ενώ η ενότητα “Thessaloniki at a Glance” αποτελεί έναν ολοκληρωμένο και χρηστικό οδηγό για όλους τους επιμέρους τομείς (αξιοθέατα, πολιτισμός, δραστηριότητες κ.λπ.) που ενδιαφέρουν τον σύγχρονο επισκέπτη.  

Στόχος μία μοντέρνα digital έκδοση, επικεντρωμένη στον ποιοτικό τουρισμό, που θα αποκωδικοποιεί το σύγχρονο πρόσωπο της Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάζει την πιο ελκυστική εκδοχή της μέσα από επιλεγμένες προτάσεις, διαδρομές, hot spots, insiders’ tips και φυσικά τις καλύτερες διευθύνσεις της πόλης.

Η έκδοση διατίθεται ως Αpplication Μagazine για tablets στο App Store και στο Google Play δωρεάν.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Sine ira et studio (ή -τουριστικά- αμερόληπτα)

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top