Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήSani Club, το νέο 'πρόσωπο' ενός εμβληματικού ξενοδοχείου
Ξενοδοχεία

Sani Club, το νέο 'πρόσωπο' ενός εμβληματικού ξενοδοχείου

To επενδυτικό πρόγραμμα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Club ανέρχεται σε ποσό ύψους 13,3 εκατ. ευρώ, το οποίο μαζί με την δημιουργία του Sani Dunes ανέρχεται στο ποσό των 38 εκατ. ευρώ.

Ένας από τους κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου, το Sani Club υποδέχεται τους επισκέπτες του 2017 κομψά ανασχεδιασμένο, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση και πολυτέλεια στην πράξη. Πλέον, διαθέτει 25 σύγχρονες σουίτες ιδανικές για οικογένειες, με ένα ή δύο υπνοδωμάτια και ιδιωτικό κήπο ή δύο υπνοδωματίων με ιδιωτική πισίνα, καθώς και 36 Junior σουίτες. Όλες λουσμένες στο φως, χάρη στις μεγάλες τζαμαρίες που επιτρέπουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Η διακόσμηση, οι ανέσεις και οι παροχές κινούνται σε υψηλά επίπεδα, ενώ στη διάθεση των φιλοξενουμένων υπάρχουν δύο καινούργιες πισίνες, μια infinity αποκλειστικά για ενήλικες και μια ολοκαίνουργια εσωτερική και το εξαιρετικό εστιατόριο “Pines”, με γαστρονομικές προτάσεις βασισμένες σε τοπικά προϊόντα, κατευθείαν από το αγρόκτημα (farm to table concept). Eπιπλέον, στο εστιατόριο “Cabana” μπορεί κάποιος να γευθεί μενού εμπευσμένο από τη Γαλλική Ριβιέρα.

Στην πυρήνα της φιλοσοφίας του Sani Club βρίσκεται η προσφορά μιας εμπειρίας διακοπών με αποκλειστικό χαρακτήρα, γι’αυτό και ο σχεδιασμός του είναι προσεκτικά μελετημένος, προκειμένου να εξασφαλίζει 100% τα υψηλά στάνταρ που απαιτούν από ένα ξενοδοχείο οι απαιτητικοί επισκέπτες.     

To επενδυτικό πρόγραμμα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Club ανέρχεται σε ποσό ύψους 13,3 εκατ. Ευρώ το οποίο μαζί με την δημιουργία του Sani Dunes ανέρχεται στο ποσό των 38 εκατ.ευρώ.

Το εστιατόριο Pines
Το εστιατόριο Pines προσφέρει ένα εξαιρετικό, σύγχρονο, ελληνικό μενού ακολουθώντας την ιδέα “από το αγρόκτημα στο τραπέζι” με πιάτα που δημιουργούνται μόνο με φρέσκα και κυρίως οργανικά προϊόντα από περιοχές που βρίσκονται το πολύ 200 χλμ. από το Sani Resort. Έτσι, ο φιλοξενούμενος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει ότι καλύτερο και υγιεινό έχει να προσφέρει η ελληνική κουζίνα και η ντόπια παραγωγή.

Η μοντέρνα, αλλά απλή διακόσμηση του εστιατορίου σε συνδυασμό με την άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα υποδέχεται τους επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ η μαγευτική θέα του Ολύμπου και του Αιγαίου είναι σίγουρο ότι προδιαθέτει για περισσότερο χρόνο παραμονής και χαλάρωσης. Η ώρα του δειλινού σε συνδυασμό με την εκπληκτική τοποθεσία στην οποία βρίσκεται, το καθιστούν ιδανικό για ένα πιο προσωπικό δείπνο. Επιπλέον, η live μουσική καθιστά το Pines αγαπημένο σημείο συνάντησης για ένα ποτό πριν ή μετά το δείπνο.

Το εστιατόριο Cabana
Ένα εστιατόριο με χαλαρή αύρα, δίπλα στην παραλία, προσφέροντας a la carte μενού με μια δελεαστική ποικιλία από μεσογειακά πιάτα. Το μενού είναι εμπνευσμένο από τη νότια ακτή της Γαλλίας, ενώ τα signature πιάτα από την Κυανή Ακτή και από διάσημες πόλεις για την γαστρονομική τους κληρονομιά όπως η Μασσαλία. Έτσι κάποιος μπορεί να επιλέξει από οστρακοειδή και φρέσκα ψάρια, κατσικίσια τυρια,  λαχταριστά λαχανικά και υπέροχα κρασιά και να τα απολαύσει στο υπέροχο μπαλκόνι του εστιατορίου με θέα το Αιγαίο. Στον ίδιο πανέμορφο χώρο σερβίρεται και πρωϊνό.
To επενδυτικό πρόγραμμα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Sani Club ανέρχεται σε ποσό ύψους 13,3 εκατ. ευρώ, το οποίο μαζί με την δημιουργία του Sani Dunes ανέρχεται στο ποσό των 38 εκατ. ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024