Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΚατάρτιση μητρώου δραστηριοτήτων – υπηρεσιών παροχής γαστρονομικού τουρισμού στο Ηράκλειο
Γαστρονομικός τουρισμός

Κατάρτιση μητρώου δραστηριοτήτων – υπηρεσιών παροχής γαστρονομικού τουρισμού στο Ηράκλειο

Το υπό κατάρτιση μητρώο θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MEDFEST, καλεί επαγγελματίες οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες τουρισμού / γευσιγνωσίας και συλλογικούς φορείς (πολιτιστικούς, αγροτικούς συλλόγους) που διοργανώνουν σε ετήσια βάση δραστηριότητες προβολής αγροτικών προϊόντων  (π.χ. Γιορτή Πατάτας) να δηλώσουν συμμετοχή στο υπό κατάρτιση μητρώο, που θα χρησιμοποιηθεί για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης μέσω ειδικής πλατφόρμας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση έως τη Δευτέρα  20/02/2017 στους παρακάτω συνδέσμους:

Το πρόγραμμα MEDFEST έχει ως κύριους στόχους:

  • Τη δημιουργία εργαλείων για τη βελτίωση της αειφόρου τουριστικής ανάπτυξης χρησιμοποιώντας τη γαστρονομική κληρονομιά ως πόρο
  • Τη δημιουργία  οκτώ νέων αειφόρων τουριστικών προορισμών στη Μεσογειακή Λεκάνη
  • Την ανάπτυξη κοινής διακρατικής στρατηγικής για τη διαχείριση και τον σχεδιασμό του γαστρονομικού τουρισμού στη Μεσογειακή Λεκάνη.

Το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου είναι εταίρος του Ευρωπαϊκού Προγράμματος της κλάσης “Μεσογειακός  Χώρος- MED” με τίτλο “MED Culinary heritage experiences: how to create sustainable tourist destinations – Γαστρονομική Κληρονομιά στο Μεσογειακό Χώρο: πώς θα δημιουργηθούν αειφόροι τουριστικοί προορισμοί” (MEDFEST), στο πλαίσιο του οποίου πρόκειται να  υλοποιήσει δράσεις για την προβολή του γαστρονομικού τουρισμού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024