Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Poseidon Resort στο Λουτράκι περνά στη διαχείριση της Wyndham
Ξενοδοχεία

Το Poseidon Resort στο Λουτράκι περνά στη διαχείριση της Wyndham

Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται ο διαχωρισμός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Poseidon, σε δύο επιμέρους τμήματα, με σκοπό τη λειτουργία τους ως Wyndham και Ramada.

Ο αμερικανικός ξενοδοχειακός όμιλος Wyndham αναλαμβάνει τη διαχείριση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Poseidon Resort στο Λουτράκι, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Αργυρού.

Το Poseidon Resort, που βρίσκεται σε απόσταση 2 χλμ. από το Λουτράκι και μία ώρα από την Αθήνα, διαθέτει συνολικά 320 δωμάτια (δωμάτια κεντρικού κτιρίου, superior bungalows, βίλες και σουίτες), πέντε εστιατόρια, συνεδριακό κέντρο 450 ατόμων και αθλητικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται μια μικρή ανακαίνιση και ο διαχωρισμός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Poseidon, σε δύο επιμέρους τμήματα, με σκοπό τη λειτουργία τους ως Wyndham και Ramada, οι οποίες είναι δύο από τις 15 αλυσίδες ξενοδοχείων του Wyndham Hotel Group. Το ξενοδοχείο θα ανοίξει τον Μάρτιο του 2017.

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με σεβασμό στην ελληνική αρχιτεκτονική δίπλα στη θάλασσα και έχει διατηρήσει τη μοναδικότητα της φύσης που προσφέρει απλόχερα η περιοχή. Προσφέρει 320 πολυτελή δωμάτια, που χωρίζονται σε δωμάτια κεντρικού κτιρίου, superior bungalows, Villas και Suites, υψηλές γαστριμαργικές επιλογές σε 5 εστιατόρια, ένα μοντέρνο συνεδριακό κέντρο για 450 άτομα, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις, το Armonia Wellness Spa και προγράμματα απασχόλησης παιδιών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024